Anaokulu Müdürünün intiharının FETÖ ile ilgisi olmadığı ortaya çıktı

Anaokulu Müdürünün intiharının FETÖ ile ilgisi olmadığı ortaya çıktı

Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Barbaros Anaokulu'nda kendini asarak intihar eden anaokulu müdürü Ali Derebaşı'nın intiharının FETÖ operasyonları ile ilgili olmadığı bıraktığı not ile ortaya çıktı.

Görevli olduğu Barbaros Anaokulu'nda, müdür yardımcısının odasında kendisini kalorifer borusuna asarak intihar eden anaokulu müdürü Ali Derebaşı'nın intihar etmeden önce bir not yazarak bıraktığı ortaya çıktı. Anaokulu müdürü Ali Derebaşı'nın girdiği bunalım sonrasında "İnsanoğlu bu fani dünyaya imtihan için gönderildiğini,dünya içindeki zevk ve eğlencelerden dolayı bir türlü anlayamaz.Dünya işi bitmez ama ölüm her zaman kapıdadır.Kapıyı ne zaman çalacağı belli olmaz.Ölümü unutmak için insanoğlu dünyada sürekli kendine yeni uğraşlar bulur ve sürekli oyalanır.oyalandıkça bilmez ki ölüme bir adım daha yaklaşır." intihar notu yazdığı ve intiharının FETÖ operasyonları ile alakasının olmadığı ortaya çıktı.

42 yaşındaki Ali Derebaşı'nın cenazesi bu gün Hunat Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gesi İldem mezarlığına defnedildi.

Kaynak: