Android kullanıcıları rahatlayacak

Android kullanıcıları gün içerisinde Google uygulamasından birçok bildirim alıyor. Ancak zaman zaman sinir bozucu olan bu bildirimleri tek tek silmek fazlasıyla uğraştırıyor.
Android kullanıcıları rahatlayacak

Android kullanıcıları gün içerisinde Google uygulamasından birçok bildirim alıyor. Ancak zaman zaman sinir bozucu olan bu bildirimleri tek tek silmek fazlasıyla uğraştırıyor. Android için Google uygulaması son güncellemeyle birlikte kullanıcıların bildirim geçmişini kontrol etmesine imkân tanıyacak.

Android için Google uygulaması bildirimleri tek bir çatı altında toplayacak!

Android için Google uygulaması, takip ettiğinizi bildiği konular hakkında sık sık bildirim gönderiyor. Bu bildirimler ise ekranda fazla yer kaplaması nedeniyle birçok kullanıcıyı rahatsız ediyor. Ancak maç sonucu, hava durumu ve yol durumu gibi konularla ilgili gelen bildirimleri kontrol etmenizi sağlayacak yeni bir özellik geliyor.

Google, Android kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte iOS 17.1’den itibaren iPhone sahiplerinde olan yeni özellik artık Android’lerde de olacak. Google’ın güncellemesiyle birlikte gelen bildirimler bir araya toplanacak. Bu sayede okumadığınız bildirimleri sonradan da görebileceksiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :