Angı’dan Birlik Vakfı’na Ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Birlik Vakfı’nı ziyaret etti.
Angı’dan Birlik Vakfı’na Ziyaret

Vakfın çalışmalarını takdir ettiğini dile getiren Başkan Angı, bu nedenle ilk STK ziyaretini Birlik Vakfı Konya Şubesi’ne yaptığını söyledi. Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, göreve geldikten sonra ilk ziyaretini Birlik Vakfı Konya Şubesi’ne gerçekleştirdi. Vakfın çalışmaları hakkında Angı’ya bilgi veren Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Orhan Gündüz, “Geleceğin teminatı olan gençlerin inançlı, vatansever, kültürlü, çağdaş, ilmi seviyesi yüksek, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan vakfımızda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da alanında uzman, ulusal ve uluslararası konuklarımızla konferanslar, seminerler ve sohbetler düzenleyeceğiz.

Yabancı dil kursları, öğrenim bursları, kültürel ve tarihi geziler gibi etkinliklerle de gençlerimize destek olmaya çalışacağız. Gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan vakfımızda gelecek neslimizin tam donanımlı birer birey olarak yetişmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Özellikle üniversite öğrencilerinin eğitimine yönelik faaliyetler yapan Birlik Vakfı’nın çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Birlik Vakfı’nı yakından tanıyoruz. Çalışmalarını takip ve takdir ediyoruz. STK’larımızın çalışmalarına desteğimiz her zaman devam edecektir” dedi.