Angı’dan KONSİAD’a tam destek

"Türkiye’nin ayar verilen değil, ayar veren" ülke olması gerektiğini ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Angı, yaş ortalaması 40 olan KONSİAD Konya Şubesi’nin gelecek adına kendisine ümit ve güven verdiğini söyledi.
Angı’dan KONSİAD’a tam destek

KONSİAD Konya Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Aydın kısa bir süre önce AK Parti Konya İl Başkanlığına atanan Hasan Angı'yı makamında ziyaret etti. KONSİAD Yönetim Kurulu Üyelerininde hazır bulunduğu ziyarette, eğitim sistemi, sanayinin kalifiye eleman sorunu ve ekonomi konuşuldu.

Türkiye'nin geçmişte yaşadığı darbeler ve ekonomik krizleri hatırlatan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Bir ülkenin büyüyebilmesi için istikrar şart. Son 15 yıldır Türkiye'yi AK Parti hükümeti yönetiyor. Gerçi 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde seçmen siyasete kendini çek etme uyarısında bulundu. Siyasette bu ayarıdan gereken dersleri çıkarttı" dedi. Son yıllarda Türkiye üzerinde oynanan oyunlara da dikkat çeken Angı, "Türkiye artık ayar verilen ülke değil, ayar veren ülke olmak zorundadır" dedi ve ekledi; "Kalkınma sadece devlet yatırımları ile olmaz. Herkes özellikle de STK'lar elini taşın altına koymalı. Bu manada son zamanlarda KONSİAD'ta ciddi atılımlar görüyorum. Genç bir yönetime sahipsiniz. Bu da gelecek adına bizlere ümit veriyor."

Yeni görevinde AK Parti İl Başkanı Angı'ya başarılar dileyen KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın'da konuşmasında; "Hem STK hem de siyasi anlamda deneyim ve tecrübeye sahip bir isimsiniz. Sizlerin bu deneyim ve tecrübelerine her zaman ihtiyacımız olacak. Vereceğiniz destekler konusunda şimdiden teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret programı, KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın'ın İl Başkanı Angı'ya hediye takdimi ile sona erdi.