Ankara Valiliği'nden Yenikapı mitingine destek için Kızılay'a davet

Ankara Valiliği, yarın İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingine destek vermek üzere vatandaşları Kızılay Demokrasi Meydanı'na davet etti.
Ankara Valiliği'nden Yenikapı mitingine destek için Kızılay'a davet

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) devleti ele geçirmek için kalkıştığı darbe girişiminin, aziz milletin vatanına bağlılığı ve sağduyusuyla bertaraf edildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıkan kahraman vatan evlatlarının, canlarını feda ettiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kazan'dan Kızılcahamam'a, Polatlı'dan Mamak'a kadar tüm ilçelerimizden yollara düşen Ankaralılar, başkentlerini düşman işgalinden korumuş, TBMM'ye, milli iradesine sahip çıkmış ve darbecileri alaşağı etmiştir. Pazar günü saat 17.00'de kahraman şehitlerimizi anmak, milletimizin demokrasiye sahip çıkışını bir kez daha göstermek ve Yenikapı'da Cumhurbaşkanımızın davetiyle tüm siyasi liderlerin katılacağı Demokrasi ve Şehitler Mitingine Ankara'dan destek verebilmek için tüm halkımızı Kızılay Demokrasi Meydanı'na davet ediyoruz."