Ankaragücü-Konyaspor, Hoca kadrosunu kuruyor

Konyaspor Ankara’da son provasına çıkıyor. Anadolu Kartalı 2023-2024 sezonu öncesinde Başkent’te Ankaragücü ile hazırlık maçı oynayacak. Yeni transferlerin ilk kez forma giyeceği mücadelede Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic takımının durumunu takip edecek.
Ankaragücü-Konyaspor, Hoca kadrosunu kuruyor

Konyaspor Süper Lig öncesi son sınavına çıkıyor. 2023-2024 Trendyol Süper Lig’in başlamasına 1 haftadan kısa bir süre kala takımlar bir taraftan kadrolarını güçlendirirken, diğer yandan hazırlık maçlarıyla provalarını tamamlıyorlar. Yaz kamp dönemi hazırlıklarına Konya’da başlayan ardından 12 günlük Erzurum kampı dönemi geçiren yeşil beyazlılar Başkent’te Ankaragücü’nün karşısına çıkacak.

hazirlik.jpg

GÖZLER YENİ TRANSFERLERDE!

Yeşil beyazlılar hazırlık döneminde sırasıyla Samsunspor, Alanyaspor, Sebail ve Kayserispor ile oynadı. 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Anadolu Kartalı bu maçlarda 8 gol attı, 7 gol kalesinde gördü. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, takıma yeni katılan Bernardoni, Cicaldau ve Morgan’ı Ankara’da oynatıp son durumlarını görmek istiyor. Hoca İstanbulspor maçının kadrosunu kuracak.

son-prova-1-001.jpg

TAKIMLARDAN SON BİLGİLER

Hazırlık kampı boyunca birçok kez gençlere şans tanıyan ve özel çalışmalar gerçekleştiren Stanojevic tüm kamp döneminin sağlamasını Ankaragücü maçında yapıp, lige en hazır haliyle girmek için kolları sıvadı. Rakip Ankaragücü’nde ise Teknik Direktör yönetimindeki sarı lacivertliler hazırlık maçlarında Pendikspor ve Karagümrük’e karşı kazanmışlardı. Ankaragücü hücuma takviyeler yaparak lige girecek.

 Muhabir
Etiketler :