ANKESOB Başkanından, AHİD Başkanına hayırlı olsun ziyareti

ANKESOB Başkanından, AHİD Başkanına hayırlı olsun ziyareti

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Başkanlığına seçilen Hilmi Yaman ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yiğiner, "Ankara'ya, Ankaralılara hizmet etmek adına bizler üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız" dedi.

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AHİD Başkanlığına seçilen Hilmi Yaman ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ANKESOB Başkanı Yiğiner, ziyarette yaptığı konuşmada, "AHİD'in, başta Ankara'yı Başkent yapan Ulu Önder Atatürk olmak üzere Ankara'ya hizmet edenlerin ve Ankara'nın çok eskilere dayanan tarihi, kültürel ve turistik zenginliklerinin tanıtılmasına ve yaşatılmasına yönelik üstlendiği misyonu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da etkin ve başarılı bir şekilde sürdürmeye devam edeceklerine olan inancımız tamdır" dedi.

'Başkent Ankara Boşkent olmasın'

"Ankara'yı sahiplenmeliyiz" diyen Başkan Yiğiner, "Önemli olan; birlik ve beraberlik içerisinde Ankara'ya, Ankaralı hemşehrilerimize hizmet etmek. Bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek isteriz. Başkent Ankara Boşkent olmasın. Burada güçlü bir oluşumun faaliyet göstermesi, Ankara'ya yatırımlar getirebilir, Ankara'nın gelişimine önemli katkılar sağlar. Sivil toplum kuruluşlarının çalışma prensipleri genellikle gönüllülük esasına dayalıdır. Sizlere tavsiyem, hayallerinizi yüksek tutun, çok çalışı." şeklinde konuştu.

Başkan Yiğiner, Yaman ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi.

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Başkanı Hilmi Yaman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ileterek, "Ziyaretinizle bizleri gerçekten onurlandırdınız, çok teşekkür ediyoruz. ANKESOB Başkanımız Mehmet Yiğiner'in, esnaf birliğinin her zaman gücünü arkamızda hissettik, Ankara sevdalısı başkanımız her zaman yanımızda oldu. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli, çok kıymetli. Yol alabilmek, birlikte hareket etmekle mümkündür. Dolayısı ile sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde olmak, birlikte çalışmak bizlere güç katacaktır. Bizler Ankaralılar olarak Ankara için daha yapacağımız çok şey var. Ankara için projeleri oluştururken istişarenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. AHİD olarak, her konuda, her projede söz konusu Ankara olunca esnaf ve sanatkarlarımızın temsilcileri başta olmak üzere ilgili tüm kesimlerle istişare içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: