‘Anneme gidiyorum’ deyip evden çıktı, 53 gündür haber alınamıyor

İzmir'de eşi ve çocuklarına "anneme gidiyorum" deyip evden çıkan Nurgül Hayyaoğlu'ndan 53 gündür haber alınamıyor.
‘Anneme gidiyorum’ deyip evden çıktı, 53 gündür haber alınamıyor

İzmir'de eşi ve çocuklarına "anneme gidiyorum" deyip evden çıkan Nurgül Hayyaoğlu'ndan 53 gündür haber alınamıyor. Gerekli bütün mercilere başvuran ve gazetelere kayıp ilanı veren Faruk Hayyaoğlu, karısının hayatından endişe ettiklerini söyledi.

İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan 56 yaşındaki Nurgül Hayyaoğlu, 25 Mayıs günü Çiğli'de yaşayan bakıma muhtaç annesi ile babasının yanına gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. İki gün annesi ile babasının yanından kalıp ailesinin yanına gideceğini söyleyen Nurgül Hayyaoğlu, eve bir daha dönmedi. Eşi eve dönmeyince hemen arayan Faruk Hayyaoğlu (59), eşinin kendisine yaşlı bir kadına bakarak para kazandığını söylediğini belirtti. Eşini defalarca aramasına rağmen bir daha ulaşamadığını ve telefonunun kapalı olduğunu söyleyen Faruk Hayyaoğlu, eşiyle hiçbir sorunları olmadığını sadece eşinin psikolojisinin bozuk olduğunu ifade etti.

"Ne olur eşimi bulun"

Eşinden haber alamadıkları için perişan olduklarını belirten Hayyaoğlu, "Şüphelendiğim hiçbir şey yok. Bir kere ulaşabildim. Bana "Ben çalışıyorum, İŞKUR'dan iş buldum. Yaşlı bir bayana bakıyorum" dedi. Hemen İŞKUR'a gittim, sordum ve ismine ait hiçbir başvuru olmadığını söylediler. Ne yapacağımı şaşırdım. Emniyete, savcılığa her yere başvurdum. Ancak hala bir sonuç alamadım. Ne olur eşimi bulun" dedi.

Eşinin annesi ile babasının çok yaşlı olduğunu ve kendisine sürekli "Kızımızı bul oğlum" dediklerini anlatan Hayyaoğlu, eşinin hayatından endişe ettiğini söyledi.

"Yaşıyor mu öldü mü korkuyorum"

Birilerinin kandırabileceğini, kötü yola düşürebileceklerini, her şeyi düşünmeye başladığını dile getiren Hayyaoğlu, "Aklıma kötü şeyler geliyor. Biz birbirimizi çok severdik ve severek evlendik. Hayatında asla başkası yok bundan eminim. Birileri aklını çelmiş olabilir. Çocuklarına öyle düşkündü ki onlarsız yapamazdı. Ancak psikolojisi bozulabiliyor bu nedenle korkuyorum. Yaşıyor mu sağ mı öldü mü kaldı mı çok endişe ediyorum. Her yere gidiyorum, sokak sokak oğlumla geziyoruz, sabahlara kadar uyku uyumuyoruz, belki rastlarız diye ama nafile" diye konuştu.

Oğlu Gökhan Hayyaoğlu'nun (25) annesinden sonra perişan olduğunu da anlatan baba Faruk Hayyaoğlu, oğlunun işini bıraktığını, sigara içmezken günde 3 paket sigara içmeye başladığını ve intihara kalkıştığını belirtti.

"Yetişmeseydim ölecekti"

Eşiyle çok iyi geçindiklerini her ailede olan ufak tartışmalarından başka hiç bir problemi olmadığını vurgulayan Hayyaoğlu eşine de seslendi. Çaresiz kaldıklarını belirten Hayyaoğlu, "Çıksın "ben sağım" desin. Psikolojisi çok bozuk hayatından endişe ediyorum. Evine dön. Oğlun intihar etmeye kalkıştı. Ben yetişmeseydim ölüp gidecekti. Onun sorumlusu annesi olacaktı. Başına bir iş gelebilir. Bir "alo de" ne olur. Hepimiz seni çok seviyoruz. Yeter ki gel. Eğer bize ulaşabiliyorsan ne olur ara" dedi.

‘Anneme gidiyorum’ deyip evden çıktı, 53 gündür haber alınamıyor

Kaynak: