Antalya Toyota Plaza Bakırcılar'a "Ichiban" ödülü

Toyota'nın Antalya yetkili satıcı ve servisi Toyota Plaza Bakırcılar, "Ichiban" büyük ödülünü almaya hak kazandı
Antalya Toyota Plaza Bakırcılar'a "Ichiban" ödülü

İSTANBUL (AA) - Antalya Toyota Plaza Bakırcılar, 2012 yılından sonra "Ichiban" Avrupa Müşteri Memnuniyeti Ödülleri 2018 kapsamında satış ve satış sonrası müşteri memnuniyetindeki üstün başarısı ile yeniden ödüle layık görüldü.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, Toyota’nın her yıl düzenlediği "Ichiban" Avrupa Müşteri Memnuniyeti Ödülleri’nde 2018 yılı kazananları belli oldu. İskoçya’da düzenlenen törende satış ve satış sonrası hizmetlerdeki müşteri memnuniyetinde gösterdiği performans ile Türkiye’den Antalya Toyota Plaza Bakırcılar, "Ichiban" büyük ödülünü almaya hak kazandı.

Toyota Plaza Bakırcılar, Toyota’nın Avrupa bölgesindeki yaklaşık 2 bin 500 yetkili satıcısının performansının değerlendirildiği zorlu kriterleri aşmayı başararak ödüle layık görülen 45 bayi arasındaki yerini aldı.

Antalya Toyota Plaza Bakırcılar’ın ödülü, Toyota Avrupa Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Dr. van Zyl tarafından bayi sahibi Esat Bakırcı’ya sunuldu. 2007 yılından bu yana düzenlenen geleneksel "Ichiban" ödüllerinde bu yıl 3 bayi 10’ncu kez ödül alırken, 18 bayi ise ilk kez ödül almaya hak kazandı.

Açıklamaya göre ödül töreninde konuşan Dr. van Zyl, Toyota’nın en temel felsefesinin koşulsuz müşteri memnuniyeti ve mükemmel hizmet kalitesi olduğunu belirterek, "Kişiselleştirilmiş deneyimin yaratılması marka olarak altını sürekli çizdiğimiz bir konu. Her bir müşterimiz Toyota için önemlidir. Bizler bu felsefeyi temel alan bir anlayış içindeyiz." ifadelerini kullandı.


Kaynak: