Antalya'dan Erzurum'a geçecek Konyaspor, soğuk risk altında!

Atiker Konyaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Erzurumspor maçı için cuma günü öğleden sonra özel uçakla Antalya’dan hareket edecek. Buz gibi bir havanın olduğu Erzurum’da yeşil beyazlıların ortama alışmadan maça çıkacak olması endişelendiriyor.
Antalya'dan Erzurum'a geçecek Konyaspor, soğuk risk altında!

MAÇTAN 1 GÜN ÖNCE GİDECEKLER

Süper Lig’de ikinci yarının ilk hafta maçında deplasmanda cumartesi günü Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek Atiker Konyaspor, zorlu mücadelenin hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Cuma günü öğleden sonra Antalya’dan özel uçakla Erzurum’a gidecek olan Aykut Kocaman ve talebeleri, maç saatine kadar otelde kampa girecek. Doğunun dondurucu soğuğunda antrenman yapmadan maça çıkacak yeşil beyazlıların, -derecede ortaya koyacağı mücadele merak ediliyor.

İDMAN YAPMADAN MAÇA ÇIKACAKLAR

Geçtiğimiz ay içerisinde Kayserispor’un 3 gün öncesinden Erzurum’a gitmesine rağmen 6 oyuncusunu hastalığa kurban vermesi hafızalardaki tazelikleri korurken, Anadolu Kartalı’nın Akdeniz sıcağından Doğu’nun soğuğuna 1 gün öncesinden gitmesi büyük risk olarak görülüyor. Özellikle Antalya’daki sıcak havadan sonra Erzurum’daki soğuk havada antrenman dahi yapılamayacak olması oyuncuların sağlık durumu açısından endişelendiriyor.

VELİ ÖZKAN / YENİ HABER GAZETESİ