Antalyaspor-Atiker Konyaspor maçını seyircisiz oynayacak

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı. 
Antalyaspor-Atiker Konyaspor maçını seyircisiz oynayacak

Süper Lig’in 2. haftasında Aytemiz Alanyaspor’un cezası nedeniyle Antalya’da oynanan ve Alanyaspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona eren maçın ardından Antalyaspor taraftarlarının çıkarmış olduğu olaylardan sonra kırmızı-beyazlılar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti. PFDK’nın bugün yapılan toplantısında alınan kararın ardından Antalyaspor’un ligin 3. haftasında sahasında oynayacağı Atiker Konyaspor maçı seyircisiz oynanacak. Öte yandan PFDK, kırmızı-beyazlılara 50 bin TL de para cezası verdi.

PFDK’dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere verildi:
“Antalyaspor'un, 26.08.2016 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 Resmi müsabakaya kindi sahasında seyircisiz oynama ve 50 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.”