Antalyaspor, Elazığspor maçına hazır

Antalyaspor, Elazığspor maçına hazır

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un kulüp başkanı Gültekin Gencer, Elazığspor maçından 3 puan alarak emin adımlarla ilerlemek istediklerini bildirdi. 

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başarılı bir kamp dönemini geride bıraktıklarını, takımın moral ve motivasyonunun yerinde olduğunu ifade etti. 

Kamp döneminde futbolcular, teknik heyet ve yönetim arasındaki birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığını belirten Gencer, "İkinci yarı için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bizden istenilenler doğrultusunda yeni transferler yaptık. Takımımızı Süper Lig'e çıkarmak için yönetim olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz" dedi. 

Ligde birbirinden güçlü takımların yer aldığını hatırlatan Gencer, şunları kaydetti

"Başarılı bir kamp döneminin ardından Elazığspor ile karşı karşıya geleceğiz. Kamp döneminde yapılan çalışmaların başarıyı getireceği inancındayız. Eksikliklerimizi giderdik. Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceğimizin bilincindeyiz. Futbolcuların sahada istenilen oyunu ortaya koyarak takıma 3 puan kazandırmak için mücadele edeceklerinden kuşkum yok. Elazığspor maçından 3 puan alarak emin adımlarla ilerlemek istiyoruz."