Antalyaspor’da transfer operasyonu sürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor yeni sezon öncesi kadrosuna 3 oyuncu katarken, 12 oyuncu ile de yollarını ayırdı.
Antalyaspor’da transfer operasyonu sürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor yeni sezon öncesi kadrosuna 3 oyuncu katarken, 12 oyuncu ile de yollarını ayırdı. Kırmızı-beyazlılarda giden oyuncular arasında Emrah Başsan, Dejan Lazarevic ve Ömer Şişmanoğlu da yer aldı.

Antalyaspor, yeni sezon öncesi kadrosunda bulunan fazla oyuncularla yollarını ayırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kadrosuna 43 oyuncu bulunduran kırmızı-beyazlılar 12 oyuncu ile yollarını ayırırken, kadrosuna 3 oyuncu kattı. Akdeniz ekibi Antalyaspor, Gençlerbirliği'nden kaleci Ferhat Kaplan, Çaykur Rizespor'dan forvet Deniz Kadah ve ligde en son Eskişehirspor'da forma giyen forvet oyuncusu Emre Güral'ı kadrosuna kattı.

3 oyuncu kiralık 5 oyuncu bonservisiyle gitti

Kırmızı-beyazlılarda giden 12 oyuncudan 3'ü kiralık, 5'i bonservisiyle, 2'si kiralık sürelerinin dolması ve 2 oyuncu da sözleşmelerinin bitmesiyle takımdan ayrıldı. Antalyaspor'dan ayrılan Lokman Gör PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'ye, Emrah Başsan Galatasaray'a, Ömer Kandemir PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'a, Halil İbrahim Tuna Spor Toto 2. Lig'e yeni yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a, geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan Erman Kılıç Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor'a transfer oldu. Antalyaspor'da Emre Akbaba Süper Lig'e yeni yükselen Alanyaspor'a, Gökhan Yılmaz Giresunspor'a ve Osman Çelik ise Kardemir Karabükspor'a kiralandı.

2 oyuncu boşta, 2 oyuncunun kiralık süreleri doldu

Akdeniz ekibi Antalyaspor'da Sezer Badur ve Oktay Delibalta sözleşmelerinin bitmesiyle yolların ayrıldığı diğer 2 oyuncu oldu. Geçtiğimiz sezon İtalya'nın Chievo takımından kiralanan Dejan Lazarevic ve Beşiktaş'tan kiralanan Ömer Şişmanoğlu ise takımlarına geri döndü.

18 oyuncu transfer listesinde

Antalyaspor transfer listesine konulan 21 oyuncudan 3'ünü elden çıkartırken, 18 oyuncuya daha teklif bekliyor. Kırmızı-beyazlılarda geçen sezon Barcelona'nın altyapısından transfer edilen ve 10 milyon Euro bonservis ücreti belirlenen Lionel Enguene de transfer listesinde yer alıyor. Transfer listesinde yer alan oyuncular ise şu şekilde:

"Can Arat, Oğuz Mataracı, Kadir Bekmezci, Raish M'bolhi, Lionel Enguene, Muhammed Parlar, Lamine Diarra, Ahmet Aras, Abdel Diarra, Şahin Aygüneş, Josip Kvesic, Enez Altundağ, Fikret Sevilgen, Kamil Yüksel, Yusuf Çelik, Tayyip Gökova, Hasan Demir, Yavuz Özsevim."

3 oyuncu daha transfer edilecek

2016-2017 sezonu hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Antalyaspor, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek istiyor. Kırmızı-beyazlılarda yönetim şu ana kadar kadroya 3 oyuncu alırken, 3 transfer daha yapmayı düşünüyor. Teknik Direktör Jose Morais'in yönetimden kanat, stoper ve orta alan için bir oyuncu almasını istediği öğrenildi.

Kaynak: