Antalya’yı unutun!

Antalyaspor ile evinde 1-1 berabere kalan Konyaspor’da kaçan 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Maç sonrası yıkılan futbolcularını ayağa kaldıran teknik direktör Mehmet Özdilek’in ‘Bu maç bitti artık, unutun! Sırada Marsilya maçı var' dediği öğrenildi
Antalya’yı unutun!

Süper Lig’de çıkışa geçmek isteyen Atiker Konyaspor, cumartesi günü Antalyaspor’u elinden kıl payı kaçırdı. Fofana ile 75. dakikada 1-0 öne geçen yeşil-beyazlılar, 85. dakikada Eto’o’nun golüne engel olmayınca sahadan 1 puanla ayrılmaya razı oldu. Haftayı 11 puanla kapatan Mehmet Özdilek’in talebeleri, karşılaşma sonrası oldukları yere yığıldı. Futbolcularının sergilediği performanstan memnun kalan Özdilek, oyuncularının üzülmesini istemedi. Yeşil alana giren hoca, ‘Üzülmenin, yıkılmanın sırası değil. Siz, bugün iyi oynadınız. Kazanabilirdik ama olmadı. Antalya maçı bitti artık, unutun! Perşembe günü Marsilya maçı var, onu kazanmak zorundayız. Haydi şimdi taraftarlarımızı selamlayalım’ dediği ortaya çıktı.

manset-ic-foto-001.jpg

ÖZDİLEK, KAÇAN 2 PUANA YANDI
Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Bir puana sevinelim mi üzülelim mi? -Tabi oyuna göre üzüldük, Rakip iyi bir rakip olduğunu biliyorduk, deplasmanda kötü bir takım ama Eto’o gibi oyuncuları var, 35 dakika oyunu tuttuk. İkinci yarıya da iyi başladık golü de bulduk ama bir anlık dalgınlıkla gol yedik. Taraftarımıza ilk maçlarında galibiyet hediye etmek isterdik ama yine de yenilmedik. Böyle mücadele ederek daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Hafta içi Avrupa maçımız var Marsilya maçına hazırlanacağız. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

YENİ HABER