Aracınızı kuyu suyuyla yıkamayın!

B&S Uygulama Merkezi ve Oto Yıkama İşletmecisi Fatih Mehmet Çeşmeci, Oto yıkama yaparken kuyu suyu kullanmanın araca ciddi zararlar verebileceğini dile getirdi.
Aracınızı kuyu suyuyla yıkamayın!

B&S Uygulama Merkezi ve Oto Yıkama İşletmecisi Fatih Mehmet Çeşmeci araç yıkarken dikkat edilmesi gereken hususlara değindi. Otomobil temizliğinde mutlaka cilalı şampuan kullanılması gerektiğini belirten Çeşmeci, “Oto yıkama cilalı şampuanı yaklaşık bir veya bir buçuk çay bardağı kadar kovaya döküp kabın üçte ikisi kadar su doldurulup karıştırmak gerekir. Sünger veya lifle arabanın üzeri, camları, tavanı, kaputu ve kalan kısmı elle bir insan yıkar gibi güzelce yıkarsak tertemiz olur. Daha sonra durulama suyuyla durulanmalıdır. Yıkadığımız aracın kurulama esnasında cam bezi ve kaporta bezi ayrı olmalıdır. Bu bezlerin de temiz olması önemlidir. Hatta bezlerin muhafazasına bile özen gösterilmelidir. Camını başka, kaportasını başka bir bezle silmek gerekir.” İfadelerini kullandı.

“GÜVENİLİR OTO YIKAMACILAR TERCİH EDİLMELİ”

İnsanların oto yıkamacılara araçlarını verirken güven sorunu yaşadıklarını dile getiren Fatih Mehmet Çeşmeci, “Konya’da çeşitli oto yıkamacılar mevcut. İnsanlar özellikle yıkamayla ilgili problemler yaşadıklarını bizlere ilettiler. Eşyalarının yerinde olmayıp kaybolduğunu, hırsızlıkların arttığını söylediler. Mekanımız 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenmektedir. Güvenilir oto yıkamacılar tercih edilmeli. Olması gereken de budur. Müşterilerimiz her hangi bir olumsuzluk yaşadığı zaman USB’sini verdiği zaman görüntüleri atarız. Arabayı kim yıkadıysa onun hata yapıp yapmadığı ortaya çıkar. Art ve kötü niyetli kişilerle kesinlikle çalışmayız. Elemanlarımızın hepsi güvenilir. Geri dönüşlerde de hepsi bize artı olarak gelen elemanlarla hizmet vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

2-20180719165419.jpg

“OTO YIKAMADA KAMPANYA YAPTIK”

B&S Uygulama Merkezi ve Oto Yıkama olarak Tekstil Pazarı’nda bulunan Nadir Avcan Petrolü’nün karşısında hizmet verdiklerini söyleyen Çeşmeci, “Otomobillerin iç dış yıkamasında kampanya yaptık ve fiyatını yaklaşık 14 gün önce 15 liraya çektik. Bir arabanın iç dış yıkama maliyeti 16 lira 50 kuruş. Yeni kurulan bir firma olduğumuz için kendimizi Konyalılara tanıtmak, yaptığımız işi görmelerini sağlamak, diğer yıkamacı arkadaşlardan farkımız olduğunu göstermek üzere böyle bir fiyat politikası uyguladık. Bu 1 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Daha sonra fiyatımız iç dış yıkama otomobiller için 20 lira olarak güncellenecek. Bunun yanında hızlı cila ve oto parfümü aynaya asılan aparatı hediye vermeye devam edeceğiz.” dedi.

3-20180719165419.jpg

“GAYEMİZ KALİTELİ HİZMETTİR”

Sadece oto yıkama değil bir çok hizmeti de müşterilere sunduklarını belirten Fatih Mehmet Çeşmeci, “Seramik kaplama hizmeti, otomobil ve kamyonetlere cam filmi çekme hizmeti, aracın tabanı, tavanı, koltuk içleri, bagajı, motorunun yıkandığı detaylı temizlik, 6 çeşit pasta cila çekme hizmetini müşterilerimize sunuyoruz. Bunun yanında oto aksesuarlarından araçlarının lastikleri patladığı zaman 55 kilometre aracını ileriye götürmesini sağlayacak lastik aparatı, kışlık ve yazlık antifrizli cam suyu, oto paspas hizmeti, led ve elektronik park sensörü hizmetlerimiz de mevcut. Araçların kaportalarında, davlumbazlarında bulunan ziftleri, lekeleri de çıkarma hizmetlerimiz mevcuttur. Gayemiz kaliteli, güvenilir, seçici ve geri dönüşü yoğun olacak şekilde Konyalılarımıza hizmet vermektir.” diye konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER