Arap Yatırımcıların Emlak Tercihi Türkiye

My Villa Turkey'in kurucusu Serkan Yürek son üç yıldır Arap yatırımcıların ülkemizde çok sayıda ev, villa ve arsa satın aldığını belirtti.
Arap Yatırımcıların Emlak Tercihi Türkiye

My Villa Turkey'in kurucusu Serkan Yürek son üç yıldır Arap yatırımcıların ülkemizde çok sayıda ev, villa ve arsa satın aldığını belirtti. Geçtiğimiz gün İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açılışında emlak sektörü ile ilgili soruları yanıtlayan Yürek özellikle emlak reformu kapsamında yapılan iyileştirmelerin konut satışında büyük katkı sağladığını belirtti ayrıca SHY A.Ş hakkında geniş bilgiler veren firma yetkilisi 300'ü aşkın Arap yatırımcının Türkiye'de emlak sahibi olduğunu belirtti işte o konuşmadan satır başları;
'Türkiye Emlak Yatırımcısına Güven Veriyor'
Ekonomik büyüme açısından Türkiye G20 ülkeleri arasında hızlı bir yükselişe geçti, German Marshall Fund verilerine göre önümüzdeki iki yıl içerisinde bu büyüme ivmesi korunursa Türkiye ilk beş ülke arasına girebilir, bu pozisyonda bile bir çok yatırımcı ülkemizde büyük çaplı yatırımlar gerçekleştiriyor, bu konuda hükumetinde özellikle yabancı yatırımcılar için uyguladığı "Property for sale in Turkey" organizasyonu büyük ilgi görmeyi başardı. Ayrıca ülke çapında düzenlenen emlak fuarları da talep görüyor, yatırımcılar almak istediği konutları yerine gördüğü taktirde alım yapmaya daha istekli oluyor. Son reform paketleri ile birlikte emlak alımlarında vergilerin düşmesi yatırımcıların iştahını kabartmış durumda.
'İstanbul Arap Yatırımcıların İlgisini Çekiyor'
Özellikle Arap yatırımcılar İstanbul'da emlak sahibi olma konusunda oldukça istekli, son çıkan yasalarla beraber ev sahibi olanlara vatandaşlık verilmesi, vergi muafiyeti ve Türkiye'de iş kuracaklara destek yapılması gibi önemli avantajlar sayesinde başta İstanbul olmak üzere pek çok yerde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri yatırımcıların Türkiye'ye güvenmesine olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra özel gayrimenkul danışmanlık firmalarının sunduğu ek avantajlar ve hizmetler yatırımcıların beğenisini kazanıyor. Günümüzde artık bir çok emlak firması Web siteleri aracılığı ile müşterilerine ulaşabiliyor, yatırımcılarda İstanbul'da yatırım yapmak yada ev almak istediğinde Apartments for sale in Istanbul şeklinde arama yaparak daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sonuçlara ulaşabiliyor. Yapılan bu aramalar neticesinde Türkiye'de yer alan büyük emlak firmalarının ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz, inceleme ardından anlık iletişim formu sayesinde bu evler hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Örnek olarak Türkiye'de faaliyet gösteren firmalardan birisi olan http://www.myvillaturkey.com/apartments-for-sale-in-istanbul.html bu konuda oldukça başarılı sonuçlar sunuyor. Bünyesinde barındırdığı yüzlerce emlak ilanı ve bir çok farklı dil desteği sayesinde kolay bir şekilde takip edebileceğiniz bu sistemi mutlaka denemelisiniz.
'Rus ve İngilizlerin Tercihi Fethiye'
Yıllardır tatillerini Fethiye'de geçiren Rus ve İngilizler artık bu bölgede sadece tatil yapmakla kalmıyor ev ve villa satın alarak gelir elde etmeye de başlamış durumdalar. Rusların eskiden beri sıcak denizlerde yaşama isteğinin gerçekleştiği Fethiye'de satılık emlak ilanlarına ulaşmak artık oldukça kolay gözüküyor. Bu eşsiz güzelliğe sahip ilçeden ev sahibi olarak hem gelir elde edip hemde yaz aylarında kalabilme imkanınız da bulunuyor. Ev veya emlak alımı yaparken en çok dikkat edilmesi gereken hususların başında seçilecek firmanın kurumsallığı ve deneyimi geliyor, size doğru hamleler yaptıracak, en uygun fiyata en iyi gayrimenkul satışını gerçekleştirecek bu firmaları bulmanız son derece önemlidir. Bu konuda ağırlıklı olarak yabancılara hizmet veren Property for sale in Fethiye organizasyonu olan firmalar ile gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Kaynak ve Daha Fazla Teklif : www.myvillaturkey.com/en/fethiye-property