Asamoah'tan Juventus'a rest!

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Asamoah'ın Juventus yönetimine rest çektiği ortaya çıktı.
Asamoah'tan Juventus'a rest!

Dindar'ın yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Asamoah'dan rest

Asamoah transferinde biraz süre uzadı.Transferin uzamasının sebebi Galatasaray'dan kaynaklı sorunlar değil, oyuncunun kulübünden kaynaklı. Yıldız oyuncu kulübüne rest çekti ve 'Ben G.Saray ile anlaştım, bana izin verdin' dedi. Juventus ile problem çözüldüğü anda transferin gerçekleşek.

Gomis'e özel hazırlık

Galatasaray taraftarı Gomis olayından çok etkilendi. Taraftar kendi arasında örgütlendi. Kulüp bu olayda harekete geçecek mi bilinmez ama taraftarlar pankart ve maskelerle oyuncuya jest yapacaklar. Gomis'e yapılanlar hoş değil, Sinek küçüktür ama mide bulandırır, bu olay da böyle. Gomis gibi bir değere bunun yapılması çok yanlış. Galatasaray Kulübü, Gomis'e bu tweet'i atan kişi hakkında resmi işlemlere başlattı. Umarım oyuncu bu olaydan etkilenmez

Kimler gidecek?

Galatasaray, De Jong, Ryan Donk bir pazarı var. Galatasaray en az zararla operasyonu gerçekleştirecek. Gerekirse U21 takımı ile antrenmana çıkacaklar. Bence Carole ve De Jong takımlarla anlaştı. Tarık yeniden Eskişehirspor'a gidebilir. Galatasaray Sinan Gümüş ve Carole satıp bonservis geliri sağlayacak. Bu saatten sonra inecek uçaklar değil kalkacak uçaklar olacak. Florya'da morali bozuk, suratı asık oyuncular diğer oyuncuları etkiliyor. Takımdan ayrı çalışıyorlar ama yine de takımı huzursuz ediyorlar.

Arda Turan, İnter ve Premier Lig ile görüşüyor

Arda Turan'ın durumu bugün olacak bir transfer değil. Arda Turan'ın transferi zor bir transfer, çok stratejik davranmak gerekiyor. Arda artık Barcelona'da yeri olmadığını düşünüyor. Ben Arda'nın yerinden olsam Galatasaray'a gelir, para bile almazdım. Galatasaray Ahmet Bulut ile anlaşıp yıldız oyuncuyu bitirmesi gerekiyor. Eğer bu transfer olursa G.Saray için kaymak olur. Arda Turan bugün İnter ve Premier lig ekipleriyle görüşüyor.