Asfora, Anadolu Selçukspor'a sponsor oldu

Konya Anadolu Selçukspor, Asfora Marketler arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı. Tatlıcak Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ile Asfora Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör katıldı
Asfora, Anadolu Selçukspor'a sponsor oldu

Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, kulübe geçmişte de destek olan ASFORA marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken; “Yaptığımız anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim. Önceki sezonlarda da kulübümüzün yanında olan Asfora marketlerinin verdiği bu anlamlı destek bizlere güç verecek. Yaptığımız özverili çalışmalarda yanımızda şehrimizin güçlü markalarının olduğunu bilmek bizi güçlendiriyor. Bu anlamda geleceğe daha güvenle bakabiliyoruz. Bu haftadan geçerli olmak üzere bundan sonraki maçlarımızda inşallah futbolcularımızın şortunda Asfora'nın ismi yer alacak. Şehrimizin diğer markalarını da yanımızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Asfora Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör de şehrimizin markası ASFORA’nın şehrin futbol takımlarının yanında olduğunu kaydederken: “ Yaptığımız ortak çalışmalardan bizler memnunuz. Şehrimizin markası olarak şehrimizin futbol takımlarına destek olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte alınacak başarılı sonuçlarla hem Atiker Konyaspor’umuz hem de Anadolu Selçukspor’umuz lig sıralamasındaki tırmanışlarını sürdürecekler. Burası adeta bir futbolcu fabrikası. Gelecekte buradan çok önemli oyuncuların çıkacağını ve liglerimizde uzun yıllar futbol oynayacağını düşünüyorum. Zahir başkan ve ekibinin yaptığı güzel çalışmaları takip ediyoruz. Alt yapıdan başlayıp Anadolu Selçukspor ile tamamlanan alt yapı zincirinin halkaları yavaş yavaş yerine oturuyor. Zamanla Atiker Konyaspor’un birçok oyuncusunun buradan yetişeceğine olan inancımız tam. Ben başkanımız Zahir Renklibay başta olmak üzere yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, teknik kadromuza ve futbolcularımıza ligin bundan sonraki haftalarında üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra iki taraf arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalanırken, Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı formamızı Asfora Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör’e hediye etti.