Aşkın Öztürk: İş adamları şehrin gücüne güç katıyor

Aşkın Öztürk: İş adamları şehrin gücüne güç katıyor

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER

 

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Aşkın Öztürk seçim ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, bu kapsamda ASKON (Anadolu Aslanları ve İş Adamları Derneği) ve İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Aday Adayı Aşkın Öztürk 2015 Genel Seçimleri öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda ASKON (Anadolu Aslanları ve İş Adamları Derneği) Başkanı Yakup Yıldırım'ı makamında ziyaret eden Öztürk işadamlarının yoğun çalışmaları hakkında görüşlerini belirtti. Konya'da faaliyet gösteren iş adamlarının dinamik ve her alanda yatırım yaparak şehrin gücüne güç kattığını belirten Öztürk, "Özellikle son 3 yılda sivil toplum kuruluşları içinde iş adamları dinamik bir unsur olmuştur. Bu durum Konya'nın Türkiye'de ekonomik alanda gelişiminde ciddi bir etken olacaktır" dedi. Aşkın Bey'i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren ASKON Başkanı Yakup Yıldırım da, Konya Milletvekili Aday Adayları'na çalışmalarında destek vereceklerini belirtirken, tüm aday adaylarının şehre katkı sağlayacaklarını belirtti.

 

askinozturkkonyamilletvekiliadayadayi-(2).jpg

 

 “KONYA’MIZIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil'i makamında ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Aşkın Öztürk görüş alışverişinde bulundu. Konya’da inşaat sektörünün hızlı bir ilerleme kaydettiğini belirten Öztürk, “Konya'mız her alanda olduğu gibi inşaat alanında da büyük ilerleme kaydetti. Son dönemde gecekondulaşma büyük bir oranda biterken yeni yapıtlar şehrin çehresini değiştirdi. İnşaat mühendislerimize bu konuda çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret için teşekkürlerini kaydeden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil de Aşkın Öztürk'e milletvekilli yolunda başarılar dileyerek kendilerine gereken desteği vereceklerini ifade etti. 

 

askinozturkkonyamilletvekiliadayadayi-(1).jpg