ASO’dan Başkan Oğuz’a ziyaret

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
ASO’dan Başkan Oğuz’a ziyaret

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Özdebir ve beraberindekiler Oğuz'a görevinde başarılar dileyerek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Görüşmede ayrıca, Kahramanakazan'ın sanayi alanındaki potansiyeli de masaya yatırıldı.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'u ziyaret etti. Başkan Oğuz misafirlerini makamında ağırladı. Özdebir ve beraberindekiler, 31 Mart yerel seçimlerinde başkan seçilen Oğuz'a görevinde başarılar dileyerek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Ziyarette Türkiye'nin önemli sanayi kümelenmelerini sınırları içerisinde barındıran Kahramankazan'daki bu potansiyel masaya yatırıldı. Oğuz ve Özdebir bu konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, önümüzdeki dönemde Kahramankazan'da sanayi alanında ne gibi çalışmalar yapılabileceğini konuştu.

Faydalı bir görüşme yaptık

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Özdebir ve ASO heyetine teşekkür ettiğini belirterek, "Kahramankazan 53 bin 500 nüfuslu bir ilçe olmasına karşın, sınırları içerisinde çeşitli büyüklüklerde 3 bin 200'e yakın sanayi tesisi barındırıyor. Ayrıca, ilçemiz sınırları içerisinde Türkiye'nin en büyük ikinci projesi olacak olan Ankara Uzay Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (HAB) de yapımı sürüyor. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakından takip ettiği proje ile ilçemiz yalnızca Türkiye'de değil dünyada bu alandaki önemli merkezlerden biri haline gelecek. Bu ziyarette de ilçemizin bu alandaki potansiyeli hakkında faydalı bir görüşme gerçekleştirdik" diye konuştu.

İHA