Atalay Demirci'yi dernek üyeliğinden çıkardılar

Amasya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği, komedyen Atalay Demirci'ye, FETÖ terör örgütünü desteklediği iddiasıyla üyelikten ihraç etti
Atalay Demirci'yi dernek üyeliğinden çıkardılar

Atalay Demirci'yle birlikte FETÖterör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan derneküyesi 2 kamu personelinin de üyelikten çıkarıldığını belirten Dernek Başkanı Özcan Sorhan, "Biz yetiştirme yurdunda kalan vatandaşlar olarak devletimizin her zaman yanındayız. Biz çocukluğumuzdan bu yana hep devletimizin ekmeğini yedik ve devleti bir baba olarak gördük. Bu nedenle devletimize ihanet edemeyiz, biz devletimiz için varız, bizim için söz konusu vatansa gerisi teferruattır" dedi.

Devlete ve millete ihanet edenleri görmek ve onlarla görüşmek istemediklerini belirten Başkan Sorhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terör örgütüne karışmış hiç bir üyemizi içimizde barındırmıyoruz. Vatan hainlerini aramızda barındırmayız. Biz devletin çocukları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz ve ona teşekkür ediyoruz, bu darbe girişiminde dik durdu ve toplumu birleştirdi. Atalay Demirci ve diğer 2 kişiyi Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmasından aklanana kadar üyeliğimize almıyoruz. Biz devletin çocuklarıyız, bu vatana ihanet edenlere göz açtırmayız ve yanımızda tutmayız."

KAYNAK: DHA