Atiba gidiyor mu, kalıyor mu?

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba, takımdaki geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.
Atiba gidiyor mu, kalıyor mu?

Beşiktaş'taki geleceği en çok merak edilen isimlerinden biri olan Atiba Hutchinson'dan taraftarı rahatlatan açıklama geldi. Kanadalı futbolcu, "Bu gidişle Pirlo ve Gerard gibi 38 yaşına kadar Beşiktaş forması giyeceğim galiba" dedi

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu.

Ülkesinde bir programa konuk olan 33 yaşındaki oyuncu, futbol hayatının en keyifli dönemlerini siyah-beyazlı takımda yaşadığını söyledi.

Atiba, sözleşmesinin gelecek sezon biteceğini hatırlatarak, "Buna rağmen kulübümün benle devam etme eğilimi beni gururlandırdı. Bu gidişle galiba Pirlo ve Gerard gibi 38 yaşına kadar Beşiktaş forması giyeceğim. Bu takımda forma giymekten dolayı mutlu ve gururluyum" ifadelerini kullandı.

Unutulmaz bir şampiyonluk yaşadıklarını anlatan tecrübeli futbolcu, "Sezon başından itibaren oynadığımız oyunla rakiplerimize karşı büyük bir üstünlük kurduk. Mücadeleci yapımız her zaman ön plandaydı. Sahamız olmamasına rağmen çok zorlu maçlardan kolayca sıyrıldık" şeklinde konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekleri için mutlu olduğunu da söyleyen Atiba, büyük işler yapacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.