Atiker Konyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Atiker Konyaspor taraftarı takımına kavuşuyor. Konya Arena Stadı'nda son olarak 18 Mayıs'ta oynanan Beşiktaş maçında taraftarının karşısına çıkan yeşil beyazlılar, bugün yine Beşiktaş karşısında evinde maça çıkacak.
Atiker Konyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonu Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı 1-1'lik beraberlikle açan Atiker Konyaspor, bugün ilk iç saha maçında Beşiktaş karşısında taraftarının önüne çıkacak. Uzun bir süre sonra sahasında maça çıkacak olan Atiker Konyaspor, son şampiyon Beşiktaş karşısında Galibet arayacak. Yeşil beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Ali Çamdalı, Jagos Vukovic ve Kibong Mbamba'nın durumları maç saatinde netlik kazanacak. Rakibi karşısında geçen sezon kupa ve ligde oynadığı 4 maçın 3'ünden galip gelmeyi başaran Atiker Konyaspor bugün bu başarısını sürdürmeyi hedefliyor. Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçı Konya Arena Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak ve mücadeleyi tecrübeli hakem Cüneyt Çakır yönetecek. 

 

Beşiktaş ile 31.randevu

Atiker Konyaspor ile Beşiktaş, bugün yapacakları maçla lig tarihinde 31. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar rakibiyle oynadığı 30 maçtan 4'ünü kazandı, 17'sini kaybetti. İki ekip arasında oynanan 9 mücadele ise berabere sona erdi. Lig maçlarında Konyaspor'un 25 golüne, Beşiktaş 58 golle karşılık verdi. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 4-0 kazandı. Siyah-beyazlıların şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Konya'da yapılan müsabakada ise Atiker Konyaspor 2-1 galip geldi. Taraflar arasında ligde Konya'da yapılan toplam 15 maçtan 2'sini Konyaspor kazandı, 7 müsabaka berabere sonuçlandı, 6'sından ise Beşiktaş galibiyetle ayrıldı.

 

Aykut Kocaman, Şenol Güneş’e karşı üstün

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün akşam 17. kez birbirlerine rakip olarak sahaya çıkacak. İki teknik direktör daha önce çalıştırdıkları takımlarla 16 kez karşılaşırken, galibiyet sayısında Aykut Kocaman, Şenol Güneş’e 7-5 üstünlük sağladı. Kocaman ve Güneş idaresindeki takımlar 4 kez de berabere kaldı.

 

Konyaspor'dan "Şehit Ömer Halisdemir" organizasyonu

Atiker Konyaspor Kulübü tarafından Beşiktaş maçında, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in fotoğrafının bulunduğu 42 bin adet maske dağıtılacak. Kulüp başkanı Ahmet Şan, yaptığı yazılı açıklamada, bu toprakların, yüz binlerce "bir ölür, bin doğarız" diyen vatanperver, memleket sevdalısı ve isimsiz kahramanlarla dolu olduğunu belirtti. Öte yandan, dağıtılacak maskeye ek olarak kuzey tribününde maçı takip edecek Nalçacılılar Taraftar Derneği ve Nalçacılılar Grubu'nun koreografi hazırladığı öğrenildi.

 

İŞTE ZORLU MAÇIN MUHTEMEL 11'LERİ

 

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Mehmet Uslu, Vukovic (Selim ), Ali Turan, Skubic, Ali Çamdalı (Volkan), Amir, Milosevic, Ömer Ali, Bajic, Rangelov

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Necip Uysal, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Cenk Tosun

SAAT: 21.45

STAT: Konya Arena

Yayın: Lig TV

Hakem: Cüneyt Çakır