Atiker Konyaspor Gençlerbirliği ile kupa için mücadele edecek

Atiker Konyaspor, TSYD'nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası finalinde bu akşam saat 20.00'de Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar bu maçı kazanarak sezona kupayla başlamak istiyor.
Atiker Konyaspor Gençlerbirliği ile kupa için mücadele edecek

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası finalinde Atiker Konyaspor ile Gençlerbirliği karşılaşacak. 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası'nda Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor'u 3-2, Gençlerbirliği ise Adanaspor'u 2-1 yenerek finale çıktılar. Turnuvada ilk finale yükselen Konyaspor’un gollerini, 14 ve 34. dakikada Bajic, 75. dakikada Halil İbrahim Sönmez attı. Karabükspor'un gollerini ise 39. dakikada Latovlevici ve 77. dakikada Traore kaydetti. Adanaspor'u 2-1 devirip finale çıkan Gençlerbirliği'nin gollerini 45. dakikada İrfan Can Kahveci ve 71. dakikada İrfan Çalık, Adanaspor'un tek golünü ise 82. dakikada Roni kaydetti. Turnuvada final karşılaşması, bu akşam saat 20.00’de başlayacak.  Mücadelenin normal süresi berabere biterse uzatma dakikaları oynanmaksızın direkt penaltı atışlarına gidilecek. Yeşil beyazlılar bu maçı kazanarak sezona kupayla başlamak istiyor.

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Skulason, Palitsevich, Milinkovic, Landel, İrfan, Uğur, Stancu, Owusu, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ömer Ali, Amir, Ali Çamdalı, Deni Milosevic, Riad Bajic, Rangelov

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Erdinç Sezertam, Cevdet Kömürcüoğlu

STAT: Ankara 19 Mayıs