Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği karşısında

Atiker Konyaspor, bugün deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.00’da başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecekken, cezalı olan Barry Douglas zorlu mücadelede forma giyemeyecek
Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği karşısında

Kötü günler geçiren Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği’ni deplasmanda yenerek moral depolamak istiyor. Hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde Ankara’ya giderek maç kampına girdi. Ligde 28 puanı bulunan Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarında yaşadığı puan kayıplarını Gençlerbirliği karşısında telafi etmek isteyecek. Aykut Kocaman ve talebelerinde morallerin yerinde olduğu öğrenildi.

MEHMET USLU, FORMA BEKLİYOR
Atiker Konyaspor’da sarı kart cezalısı solbek Barry Douglas, bugünkü karşılaşmada forma gidemeyecek.  Geçen hafta Antalyaspor maçında gördüğü sarı kartla, cezalı duruma düşen İskoç futbolcunun yerine Mehmet Uslu’nun görev alması bekleniyor. Bu sezon ligde şans bulmakta zorluk çeken Uslu, Gençlerbirliği maçını fırsata dönüştürmek isteyecek.

GENÇLERLE 30. RANDEVU
Atiker Konyaspor ile Gençlerbirliği, bugün 30. randevuda karşı karşıya gelecek.  Süper Lig’de bugüne kadar 29 kez mücadele eden taraflar arasında 11-8 Ankara ekibinin üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynanan 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maç ise 1-1 sona ermişti.

ÇAKIR İLE YÜZÜMÜZ GÜLMÜYOR
Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği maçının hakemi Cüneyt Çakır yönetiminde 30.maçına çıkacak. Tecrübeli düdük Cüneyt Çakır, Atiker Konyaspor'un daha önce 29 maçını yönetti. Çakır yönetiminde çıktığı 29 maçta yeşil-beyazlı ekip, 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Söz konusu bu maçlarda FIFA kokartlı hakem, Konyasporlu oyunculara 8 kırmızı ve 63 sarı kart gösterdi. Çakır bu sezon ikinci kez Konyaspor maçında düdük çalacak. Sezonun ikinci haftasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sona eren Beşiktaş maçında da Cüneyt Çakır görev almıştı.

TARAFTAR, BAŞKENTE AKIN EDECEK
Atiker Konyasporlu taraftarlar, Gençlerbirliği maçına yoğun ilgi gösteriyor. Ligde son 6 maçta sadece 1 galibiyet alan Atiker Konyaspor'u taraftarı bağrına bastı. Alınan kötü sonuçlara rağmen yeşil-beyaz sevdalıları, takımlarına tam destek veriyor. Konyasporlu taraftarlar, salı günü satışa çıkan deplasman tribünü biletlerini tüketti. Bugünkü maçta Konyasporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduracak.