Atiker Konyaspor, Ioan Hora ile sözleşme imzaladı

Atiker Konyaspor, anlaşmaya vardığı Rumen futbolcu Ioan Hora'ya 3 yıllık imza attırdı.
Atiker Konyaspor, Ioan Hora ile sözleşme imzaladı

Geçen sezon Romanya'nın Pandurii takımında 37 maçta 20 gol kaydeden futbolcu kendini 3 yıllık yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Ioan Hora Atiker Konyaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Gerçekten çok kaliteli bir takıma geldim. Türkiye liginin en iyi ekiplerinden bir tanesi. Buraya geldikten sonra çok etkilendim. Harikulade stada sahip bir takım. Ayrıca şehir çok güzel. Burada çalışanlar çok profesyonel. Daha önce Konyaspor'da oynayan Ciprian Marica ve Andrei Torje ile görüştüm. İkisi de buranın çok kaliteli bir kulüp olduğunu söylediler. Kendimi geliştirmek ve kalitemi arttırmam için uygun bir takım olduğunu söylediler" dedi.

Geçen sezon 37 maçta 20 gol kaydeden Hora, "Geçen sezon başarılı bir performans sergiledim. Bu yıl daha başarılı olmak istiyorum. Ama önceliğim takımın başarısı. Bunun için elimden geleni yapacağım. Geçen seneden daha başarılı bir sezon çıkarmak için performansımı daha da geliştireceğim. Konyaspor'un sistemine ayak uyduracağım. Aykut Kocaman'ı tanıyorum ve onun sistemine uygun oynayacağım. Türkiye ligi, Romanya liginden daha kaliteli. Kendi açımdan daha çetin rakiplerle oynayacağım. Ama bunun üstesinden geleceğime inanıyorum. Avrupa müsabakalarında daha önce yer almıştım. Şimdi tekrar Avrupa'da oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Atiker Konyaspor'un Ioan Hora, imza töreninin ardından engelli bir taraftarla fotoğraf çekindi. Hora, 88 numaralı formayla mücadele edecek.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER