Atiker Konyaspor'dan bir transfer daha

Transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, anlaşmaya vardığı ve önceki gün Konya'ya getirdiği 23 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu Jens Jonsson ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Atiker Konyaspor'dan bir transfer daha

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde İkinci Başkan Fatih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Karaçayır hazır bulundu.

Konuşmasına 'Cizre'de sabah saatlerinde meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan emniyet mensuplarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Artık terörün sona ermesi en büyük temennimiz' sözleriyle başlayan İkinci Başkan Fatih Yılmaz, "Transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz anlaşmaya vardığı Danimarka'nın Aarhus takımından  23 yaşındaki orta saha oyuncusu Jens Jonsson'u kadromuza dahil ettik. İnşallah kendisi takımımızın başarısına diğer arkadaşları gibi katkı sağlar ve uzun yıllar kulübümüze hizmet eder. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Atiker Konyaspor'dan teklif geldiğinde mutlu olduğunu ve kabul ettiğini ifade eden yeni transfer Jens Jonsson, "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Burada önemli işlere katkı sağlamak istiyorum. Taraftarları ve stadyum ambiyansını internetten gördüm ve oldukça etkilendim. Bir an önce taraftarın önüne çıkmak ve oynamak için sabırsızlanıyorum. Amacım takımımla birlikte UEFA Avrupa Ligi, Türkiye Ligi ve kupada elimden gelenin en iyisini vermek" dedi.

Konuşmaların ardından yeni transfer Jens Jonsson, 2+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

JENS JONSSON Kimdir ?

10 Ocak 1993 Aarhus/Danimarka doğumlu yeni transfer Jnes Jonsson futbola 2005 yılında Lyseng IF takımının alt yapısında başladı.

Daha sonra AGF Aarhus takımına transfer olan oyuncu 2011 yılında bu yana Danimarka ekibinde 109 maçta forma giydi.

Danimarka'da U16, U17, U19, U20, U21 ve U23 kategorilerinde milli formayı da giyen Jens Jonsson, son olarak 2016 Rio Olimpiyatlarında Danimarka U23 Takımıyla 4 maça çıktı.

Geçtiğimiz sezon 31 lig, 4 kupa olmak üzere 35 maçta 3143 dakika sahada kalan Jonsson, 4.haftası geride kalan Danimarka Ligi'nde AGF Aarhus takımıyla 4 maça çıktı ve 332 dakika süre aldı.

jens-jonsson2.jpgjens-jonsson.jpg