Atilla Yayla'dan Etyen Mahçupyan’a destek: Ben de şahidim

Etyen Mahçupyan dünkü yazısında 17 Aralık'tan sonra Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından organize edilen bir toplantıda 17 Aralık operasyonu için "bir ay içinde netice alırız" denildiğini yazmıştı.
Atilla Yayla'dan Etyen Mahçupyan’a destek: Ben de şahidim
Akşam yazarı Etyen Mahçupyan dünkü yazısında Gülen Hareketi'ne yakınlığı ile bilinen Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın bir toplantısında 17 Aralık darbesinin konuşulduğunu ve vakıf yetkililerinin "bir ay içinde netice alırız" dediğini yazmış ve eklemişti "Konuşma sessiz bir ana rastladığı için herkesin duymuş olması beklenir. Cevaptan sonra bir an sessizlik olması da bu cevabın ne anlama geldiğinin hazirun tarafından gayet iyi anlaşıldığının göstergesi olmalı. Herkes bu cevabı verenin gülümseyen yüzüne bakıyor, kimse konuyu sürdürmüyor ve Vakfın gündemine geçiyoruz."
 
Bu tanıklıktan yola çıkarak Gülen Hareketi'nin bu girişiminin sonuçlarına katlanması gerektiğini yazan Etyen Mahçupyan'a önce sosyal medya üzerinden saldırılar başladı. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı ise Etyen Mahçupyan'ın bu çıkışına sert bir cevap vererek "ya şahit getir ya da dava açacağız" demişti. 
 
ATİLLA YAYLA: BEN DE ŞAHİDİM, BELKİ YAZARIM
 
Bugün Facebook üzerinden bir açıklama yapan eski Zaman Gazetesi yazarı Atilla Yayla "Etyen Mahçupyan'dan önemli bir yazı. Benim de benzer gözlemlerim ve tecrübelerim var. Belki bir gün yazarım." dedi. Atilla Yayla'nın bu şahitliğinden sonra Etyen Mahçupyan'ı "şahit gösteremezsen dava açarız" şeklinde tehdit eden Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor