Atış serbest! AK Parti barajı geçecek mi?

Twitter'da AK Parti aleyhine başlatılan TT çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Troller AK Parti'nin barajı geçemeyeceğini iddia edecek kadar ileri gitti. Onlara cevap ise gecikmedi...
Atış serbest! AK Parti barajı geçecek mi?

Gezi kalkışmasında, 17-25 Aralık darbe girişimlerinde, 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinin öncesinde Twitter yoluyla seçmeni etkilemeye çalışan gruplar 7 Haziran seçimleri için yeniden harekete geçti. 

AYIK KAFAYLA YAPILAMAYACAK YORUMLAR

Her türlü dezenformasyonun, yalanın, hakaretin, küfrün ve iftiranın paylaşıldığı sanal ortamda bu kez "AKPyiGöndermeye 73GünKaldı" etiketi kullanıldı. 

Etiketin altında akılla, mantıkla izah edilemeyecek türden twitler göze çarparken, bazı troller AK Parti'nin barajı geçip geçemeyeceğini tartışacak kadar ileri gittiler. Söz konusu şahısların bu tür paylaşımları hangi hedef kitle için yaptıkları ise bilinmiyor. 

"MUHALEFETTEN İNCİLER" KRONOLOJİSİ

Öte yandan, AK Parti aleyhine atılan tuhaf twitlere en anlamlı cevap yine sosyal medyadan geldi. Paylaşılan bir fotoğrafta muhalefet liderlerinin önceki seçimlerde, kurdukları iddialı cümleleri içeren bir caps kısa sürede yayıldı. Capste, 2007 yılından itibaren Deniz Baykal'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Bahçeli'nin, Gürsel Tekin'in, Sarıgül'ün, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ve Demirtaş'ın ortaya attıkları fakat hüsranla sonuçlanan iddiaları yer alıyor. 

*