Avcı, kaçan galibiyete üzülüyor

Geçtiğimiz hafta Buca deplasmanında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen beraberlikle yetinen Anadolu Selçukspor’da kaçan galibiyete yanılıyor. Teknik direktör Alper Avcı, kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi
Avcı, kaçan galibiyete üzülüyor

Kaçan galibiyete üzüldüklerini belirten teknik  direktör Alper Avcı “ Play-off  hedefine takımımızı taşıma açısından ciddi bir müsabaka oynadık. Bucaspor takım olarak bizler gibi daha iyi konumda olabilecek iyi ekiplerden bir tanesiydi. Yeni yönetimi ile ilk maçlarına çıkıyorlardı. Oyunun başından itibaren her iki tarafta açık bir futbol oynadı, keyifli bir karşılaşma oldu. Her iki tarafta kazanabilirdi. Direkten dönen iki topumuz ve kaçırdığımız pozisyonlar var. Kazanabileceğimiz bir müsabakadan bir puan ile ayrıldık.  Ancak yine de deplasmanda alınan bir puandan memnunuz” dedi.

HOCA, REHAVET İSTEMİYOR
Alper Avcı matematiksel olarak Play-off umutlarının sürdüğü müddetçe bu hedefi kovalamaya devam edeceklerini belirterek şunları kaydetti: “Hafta sonunda kendi sahamızda ligden düşmeme mücadelesi veren Ofspor takımı ile karşılaşacağız. Rakibimiz her ne kadar lig sonuncusu olsa da varlıklarını koruyabilme adına mücadeleyi sürdürüyorlar. Bu nedenle son haftalarda oynadığımız en zorlu müsabakaya çıkacağız. Çok ciddiye alınması gereken bir ekiple oynayacağız. Bu konuda tedbirimizi alıyoruz. Gereken hazırlıkları yaparak hafta sonunda kazanmak için sahaya çıkacağız.  Kendi sahamızdaki galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Taraftarımızın önünde kazanarak üç puan almak arzusundayız.”

‘GALİBİYET SERİSİ ÖZGÜVENİ ARTIRDI’
Grupta play-off oynamak isteyen takımlar arasında müthiş bir mücadele olduğuna dikkat çeken genç teknik adam, “Biz de bu yarışın içerisinde yer alıyoruz. Geride kalan 7 maçta aldığımız puanlara bu hafta galibiyet ekleyebilirsek son sekiz maçta 2 puan ortalamasını yakalayacağız. Bu çok önemli bir puan ve lig sonuna kadar bu ortalamayı sürdürmek istiyoruz. . Altını tekrar çizmek istiyorum, matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece bu iddiamızı koruyacağız. Yakaladığımız yenilmezlik serisi futbolcularımızın özgüvenlerinin artmasını da sağladı.  Onlar bu özgüven ile kalan haftalarda üst düzey mücadeleyi sürdürecektir. Burada Yönetim kurulumuza da teşekkür etmek istiyorum. Onlar bize gereken desteği veriyorlar” diye konuştu.