Avcı, kolları sıvayacak

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ve vakit geçirmeden yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi
Avcı, kolları sıvayacak

Anadolu Selçukspor’un teknik direktörü Alper Avcı, Hacettepe karşılaşmasının ardından yapmış olduğu açıklamada, “İki takımın da karşılaşma ile ilgili bir iddiası bulunmuyordu. İki takımda genç oyunculara şans vermeyi düşündüğü bir müsabaka oldu. Sezon boyunca forma şansı bulamayan genç oyuncularımızın birçoğunu oynatmayı denedik. Bugün sahada onların performansını merak ediyorduk. Bizim için güzel bir mücadele oldu. Sonuçta skora bağlı kalmadan önümüzdeki senenin planlaması içerisinde bu oyuncuların hangi konumda olduğu konusunda bize fikirler verebileceği bir müsabakaydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler iyi niyetle mücadele ettiler. Muhakkak eksiklikleri olabilir ama bunlar çalışarak giderilebilir.

YENİ SEOZN ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK
Zorlu bir sezonu geride bıraktık, vakit kaybetmeden yeni sezonla ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. 7 Temmuz'da sezonu açmayı planlıyoruz. 7 Temmuz'da sezonu açtığımızda 23-24 tane oyuncumuz hazır olsun istiyoruz. Onunla ilgili önümüzde iki ay gibi bir süre var. Hem Konyaspor’a oyuncu yetiştirme anlamında, hem de üst sıralara mücadele eden, savaşan bir ekip oluşturma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”