Avcı’nın tek hedefi galibiyet

Pazar günü Kırklarelispor’u konuk edecek Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, önemli açıklamalarda bulundu. Avcı, Yukarıdaki takımlarla oynayacakları maçlardan önce iç sahadaki Kırklarelispor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi
Avcı’nın tek hedefi galibiyet

Deplasmanda oynanan Fethiyespor maçının kazanılmasının büyük önem taşıdığını belirten teknik direktör Alper Avcı, “Bizim adımıza önemli bir karşılaşmaydı. Galip geldiğimiz için ayrıca mutluyuz, çünkü ciddi anlamda zor bir deplasmandı. Savunma anlamında özellikle çok doğru işler yapıp kontra atağa çıktığımızda, pozisyon bulup daha farklı kazanabilirdik. Oyunlarımızın gösterdiği özveriden ve ortaya çıkan oyundan memnunum. İç sahada üst üste aldığımız iki galibiyetin ardından deplasmandan Fetiyespor karşısında galibiyetle dönmek çok önemliydi, bunu başardığımız için mutluyuz’’ ifadelerini kullandı.

‘İYİ TAKIM OLDUKLARININ FARKINDALAR’

Avcı, önlerinde Kırklarelispor karşılaşması olduğunu hatırlatarak, ‘’İç sahada oynayacağız. Bizim istediğimiz anlamda bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Takımımızın motivasyonu durumu şu anda çok iyi. Futbolcu arkadaşlarımız ligin iyi takımlarından bir tanesi olduklarının artık farkındalar. Onların birlikteliği çok önemli. O yüzden bu oyuncu grubunun ciddi anlamda büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. İnşallah bu hafta Kırklarelispor maçını alıp ondan sonra sıralamada bizden daha yukarıda olan takımlarla oynayacağız. O maçların belirleyici olması için iç sahadaki maçları mutlak surette kazanmamız gerekiyor. Allah’ın iziyle biz bunu başarabilecek güçteyiz ve bu karşılaşmadan ümitliyiz” değerlendirmesini yaptı.