AVM LED Ekran Tercihlerinde Bir Numara

Görüntü kalitesi açısından birçok sistemden üstün konumda olan LED ekranlar, gün ışığında dahi üstün bir görüntü kalitesine sahiplerdir.
AVM LED Ekran Tercihlerinde Bir Numara

Görüntü teknolojisinde ileri sistemler olarak adlandırılan LED ekranlar birçok mekanda kullanılmasının yanında kalabalık alışveriş merkezlerinde de tercih edilen ürünlerdir. Fetih LED Teknolojileri tercihlerinde sunduğu avantajlı ve işlevsel ürünlerle bir numaraya yerleşti.

1907 senesinde farklı bir konu üzerinde çalışılırken tesadüfen keşfedilen LED, Light-emitting Diode kelimelerinin kısaltmasıdır. Yarı iletken olan diyotların oluşturduğu LED lambalar, elektrik enerjisine maruz kaldıkları anda yarı iletken maddede bulunan elektron hareketliliği ışık enerjisi biçiminde ortaya çıkmaktadır. Bu lambalar yanmadıkları için ısınmazlar. Bu nedenle AVM gibi kalabalık mekanlarda rahatlıkla tercih edilebilecek ürünlerdir.

Görüntü kalitesi açısından birçok sistemden üstün konumda olan LED ekranlar, gün ışığında dahi üstün bir görüntü kalitesine sahiplerdir. LED ekran için en önemli şey piksel aralığıdır. Bu ekranların görüntü kalitesi piksel aralığı ile doğru orantılıdır. LED ekran dizilişleri farklı tasarımlarla gerçekleştirilebilir. Özellikle AVM sistemlerinde değişik tasarımlar yaratılarak mekanı ilgi çekici hale getirmek mümkündür. İç mekan ve dış mekan LED’leri olarak ikiye ayrılan bu ekranlar her bir kategori başlığında çeşitli ürün gruplarına sahiptir.

In door denilen iç mekan LED’lerinde piksel aralıkları çok az ve çözünürlük yüksektir. Out door yani dış mekan LED’lerinde ise istenen görülme mesafesi oranında farklı çözümler kullanılmaktadır. Çok uzak mesafelerden görülebilmek için LED Cluser denilen küme LED’ler kullanılır. LED Ekran sistemlerinde çözünürlük pikseller tarafından belirlenir. LED’ler arasında bulunan mesafe eğer kısalırsa çözünürlük yükselir, mesafenin artması durumunda ise çözünürlük düşer. Düzgün bir görüntünün sağlanabilmesi için küçük boyutlu ekranların çözünürlüğü yüksek, büyük ekranların çözünürlüğü düşük olmalıdır. LED ekranların resim yenileme hızı diğer tüm görüntüleme sistemlerinden daha fazladır. Dijital olarak çalışan bu sistemler özellikle AVM’lerde kaliteli bir görüntünün elde edilmesine olanak sağlayacaktır.

LED ekran çözümlerinde sektörün lider firmalarından bir tanesi olan Fetih LED, tüm mekanlara uyguladığı LED ekran sistemlerinde mekanın yapısına, sağlanmak istenen etkinin büyüklüğüne ve LED’in kullanım amacına uygun ürünleri müşterilerine sunmaktadır. AVM LED ekran uygulamalarında mekanın büyüklüğü göz önünde bulundurularak yapılan çalışmalarda en iyi sonucu alan Fetih LED, bu uygulamalarıyla AVM LED ekran satın alanlar arasında bir numaralı firma olarak gösterilmektedir. Yaptığı tüm uygulamalarda en ideal çözümleri üretmenin yanında hızlı ve titiz bir çalışma sergileyen firma müşteri ihtiyaçlarını en doğru biçimde analiz eden, profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Dış ve İç mekanlara LED ekran üretimlerini kendi bünyesinde gerçekleştiren Fetih LED geniş bir kadroyla çalışmalarını sürdürmenin yanında zengin bir malzeme stokuna sahiptir. En kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen firma, müşteri memnuniyeti anlayışını bir adım ileri götürerek LED ekran sektöründeki çıtayı yükseltiyor. LED Tabela, LED ekran ve LED panel üretimi, montajı işlemlerini sürdüren Fetih LED aynı zamanda sahip olduğu teknik destek ekibiyle projelendirdiği tüm LED’lerin sürekli arkasında duruyor. Fetih LED İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’ye LED ekran ürünlerini haftanın 7 günü 24 saat boyunca sunmaktadır. AVM LED Ekran çözümleri satın almış olan birçok firma Fetih LED teknolojilerini önermekte, firmanın sunduğu çözümlerin yanında müşteri memnuniyetini temel alan anlayışını övmektedir.

Fetih LED teknolojilerine ulaşarak LED ekran projelerinden birisini yaptırmak isterseniz http://www.fetihled.net/ internet sitesine girmeniz yeterli olacaktır.