Avni Aker'de fırtına kopacak

Avni Aker'de fırtına kopacak

Bir yanda Avrupa kupası hedefini sürdürmek isteyen Trabzonspor, diğer yanda şampiyonluk yarışında zirveye sıkı tutunma çabasındaki Galatasaray… Son haftalarda aldığı puanlarla moralli olan Cimbom, rakibi karşısında bir adım önde; bordo-mavililerin avantajı ise taraftar desteği.

Süper Lig'de 27. haftaya lider giren G.Saray, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle ligde mücadelesini sürdüren Trabzonspor, bugün mutlak kazanmak için sahaya çıkacak. Bordo-mavililerde, sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Aytaç Kara'nın yanı sıra kart cezalısı Fatih Atik kadroda yer almayacak. Uzun sürenin ardından saha çalışmalarına başlayan Onur Kıvrak ve Belkalem'in de kadroda olmayacağı, hazır hale gelen Yusuf Erdoğan ve Bosingwa ile cezası biten Mehmet Ekici'nin ilk 11'de görev alacağı öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın sürprizi ise Erkan Zengin olacak.
MELO VE SEMİH KADRODA! YEDEK SOYUNACAKLAR
G.Saray ise sakatların iyileşmesinin ardından uzun bir süre sonra tam kadro olurken Melo ve Semih Kaya, Trabzon'a götürülmelerine rağmen riske edilmeyecek. Sakatlıkları tamamen düzelen Sneijder ve Burak, karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Koray Günter, Dzemaili, Yekta Kurtuluş ve Tarık Çamdal'ı Trabzon'a götürmedi.