Avrupa’yı bırak lige bak!

Yarın ligde Kayserispor ile karşılaşacak Konyaspor, bugün deplasmana moral bozukluğuyla gidecek. Avrupa Ligi’nde Salzburg’a 2-0 yenilen yeşil-beyazlılarda teknik direktör Reşit Akçay, talebelerini maça mental olarak hazırlamak için yoğun çaba harcıyor
Avrupa’yı bırak lige bak!

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’a yenildikten sonra devamında UEFA Avrupa Ligi’nde Salzburg’a boyun eğen Anadolu Kartalı’nda uçacak derman kalmadı. Dünü dinlenmeden geçirmen Atiker Konyaspor, bugün öğleden sonra Kayseri’ye giderek yarınki maç öncesi kampa girecek. Ligde 7 puanı bulunan yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak ve bir nebze de olsa nefes almak istiyor. Ekibimizde Eren, Amir ve Traore dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

‘YENİLGİYİ UNUTUN ARTIK!’
Üst üste alınan mağlubiyetler sonrasında ağır yaralanan Atiker Konyaspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, oyuncularını yarınki maça ruhen ve bedenen hazır hale getirmek için rehabilite çalışmaları yapıyor. Futbol oyununda kazanmak gibi kaybetmenin de olduğunu hatırlatan Akçay’ın talebelerine “Avrupa’yı bırakın artık. Maç oynandı bitti yenmek de var yenilmek de. Kendi yaptığımız bireysel hatalar yüzünden yenildik. Biz, iyi takımız. Kayseri’yi yeneceğiz bunu herkes görecek ve yükselişe geçeceğiz’ dediği öğrenildi.

Yeni Haber