Avukatlığa adım attılar

Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar ruhsatlarını aldılar.
Avukatlığa adım attılar

Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar ruhsatlarını aldılar.

Adliye binası içerisindeki Mahmut Esat Bozkurt Salon'unda gerçekleştirilen törende konuşan Adana Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Sabahattin Gümüş, "Mesleğimiz sizlerin de aramıza katılımlarınızla daha da güçlenecektir. Ancak, her geçen gün mesleki anlamda bir takım kayıpların ve zorlukların önümüze dayatıldığı süreçten geçiyoruz. Avrupa ve Dünyanın birçok ülkesinde avukat kimliği en prestijli kimliktir. Bu prestijin ülkemizde de hayata geçirilmesi için biz meslek örgütleri olarak üzerimize düşen görevi sonuna kadar yürüteceğiz. Ruhsat alan meslektaşlarımızın yetiştirilmesinde emek harcayan ailelerini ve böylesine değerli insanları aramıza kazandırdıkları için kutluyorum. Bugün yeminlerini edecek meslektaşlarıma bundan sonraki yaşamlarında da ömür boyu mutluluklar, başarılar diliyoruz" dedi.

Törene, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Veli Küçük, Av. Nevzat Elçi, hukukçular ve aileler katıldı.

Genç avukatlara cübbelerini; Av. Özlem Dik, önceki dönem Baro Başkanı Av. İbrahim Gazioğlu, Av. Nevzat Elçi, Av. Ali Yeğin, Av. Sabahattin Gümüş, Av. Zehra Bulut, Av. Kemal Koyuncu, Av. Tayyar Yılmaz, Av. Turgut Kocahan, Av. Gazanfer-Av. Nuri Şahin giydirdiler.

Ruhsatname alan avukatların isimleri şu şekilde;

"Eren Tutsoy, Salih Tolgahan Güler, Ali Onur Tüzün, Aysu Şalılı, Mehmet Deniz, Kerem Duranoğlu, Ayşe Kaya, Salih Karahan, Vahit Ogün Bilban, Merve Zorlu ve Öykü Eşberk"

Avukatlığa adım attılar

Kaynak: