Aydemir, “Herkes evinde, işyerinde 15 Temmuz Köşesi hazırlamalı”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Öğrencilerle yaptığı 15 Temmuz darbe girişimini söyleşi programlarına 50. Yıl Orta Okul'u ile sürdürdü.
Aydemir, “Herkes evinde, işyerinde 15 Temmuz Köşesi hazırlamalı”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Öğrencilerle yaptığı 15 Temmuz darbe girişimini söyleşi programlarına 50. Yıl Orta Okul'u ile sürdürdü.

Akif'in "Millet, hem nasıl milletmişiz" tespitini dünya bir daha gördü

"15 Temmuz sıradan bir tarih değildir, bir çok yönüyle özel anlamlar ifade etmektedir, en mühimi millet kavramının millet tarafından yeniden algılanmasına vesile olmuştur." diyen Aydemir, "Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta dile getirdiği, Tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek millet gerçeğinin resim olarak hafızalara kazınmasını bu gece gördük. Daha önce, çoğu kesimin ufak tefek farklılıkları ayrılık gerekçesi saydıklarının ya da sandıklarının hiçbir önemi olmadığını, her türlü farklı düşünce yapılarının dahi sıkıntılı bir halde bir ve bütün olabildiklerini, yani vatan, devlet, bayrak kavramları etrafında tek millet şuurunda olduğumuzu gösterdi. Dahası, millet olarak demokrasiye ne denli bağlı olduğumuzu da bu gece dosta düşmana gösterdik." Dedi.

Gençlerimizin zihin yapısı millidir, yerlidir!

Siyasi partilerin millete hizmet için kurulduklarını, milleti temsil ettiklerini ve böyle zor dönemlerde hepsinin bir araya gelebileceğini de gösterdiklerinin de altını çizen Aydemir, "15 Temmuz bir yönüyle yeniden bir milli mücadelenin, vatanımızı işgale kalkışanlara bütün bir milletin ayağa kalkarak tepki verip zafer kazandığı gün olarak da hatırlanacaktır. Ve tabii, genç beyinlerin yani çocuklarımızın, gençlerimizin aslında milli yerli anlayışa zihinlerinin denli açık olduğunu gösteren bir tarih de olmuştur 15 Temmuz. Bunun tarihten gelen bir özelliğimiz olduğunu da böylece bir daha hatırlamış olduk." kaydını düştü.

FETÖ sinsi bir oyun peşinde

Bu arada önemli bir notu da mutlaka dikkatlerinize sunacağım diyerek, FETÖ'nün sinsi bir oyun peşinde odluna de dikkat çeken AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir daha sonra şunları söyledi, "FETÖ denilen yapı sıradan bir örgütü çağrıştırmasın. Arka planında çok ciddi çalışma ekibi olan ve dünyadaki her gelişmeyi ülkemiz aleyhine kullanmayı başarabilecek yapıda bir mel'un örgüttür. Şimdilerde, bir mağduriyet edebiyatı yapılmakta. Kurumların, savcılıkların izledikleri yöntemleri eleştiren ve suçsuz insanlar cezalandırılıyorlar diyerek, bu mağduriyeti kaşıyan hain örgütün asıl amacı farklı. Bunlar, 15 Temmuz'daki ihanet görüntülerini karartmak istiyorlar. Milletin üzerine helikopterlerden yağdırılan mermi görüntülerini zihinlerden silmek istiyorlar. Tanklarla ezilen masum vücutların belleğimize yer eden fotoğraflarını yok etmek istiyorlar. Aman ha… Oyuna gelmeyelim. 15 Temmuz'u asla unutmayalım. Bu milletin ödediği vergilerle satın alınmış uçakların milleti bombaladığını asla aklımızdan çıkarmayalım. Dahasını söylüyorum, herkes evinde, işyerinde bir 15 Temmuz köşesi açsın! Milleti ifade eden TBMM'nin bombalanmış resimlerini, Cumhurbaşkanlığı külliyesinin görüntülerini, bedenleri paramparça olmuş, günahsız sivil vatandaşlarımızın hallerini o köşeye yerleştirelim. Ki, unutmayalım. Unutturma girişimlerini boşa çıkaralım."

Aydemir, “Herkes evinde, işyerinde 15 Temmuz Köşesi hazırlamalı”

Kaynak: