Aydemir: “Kaliteli bir takımımız var”

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Guruptaki maçlarına güçlendirilmiş kadrosuyla başlayan Erzurumspor'un Diyarbakır ekibi karşısında ve evinde puan kaybetmesi...
Aydemir: “Kaliteli bir takımımız var”

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Guruptaki maçlarına güçlendirilmiş kadrosuyla başlayan Erzurumspor'un Diyarbakır ekibi karşısında ve evinde puan kaybetmesi değişik yorumlara yol açtı.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, taraftar çoğunluğunun olduğu gibi, mavibeyazlı ekibin ilk hafta yenilgisini maç kazası olarak değerlendirirken, ekibin oyun anlayışını olumlu bulduğunu ve Erzurumspor'un şampiyonlukta en güçlü aday konumunda bulunduğunu kaydetti.

AYDEMİR'İN POZİTİF TWETTİ

Erzurumspor-Amed maçını tribünlerden izleyerek mavibeyazlı ekibe destek veren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir maç sonrasında takımla ilgili görüşlerini twitter hesabında paylaştı. Aydemir, "Erzurumsporumuz ilk maçını kaybetti; ama kaliteli bir takımımız var. Şampiyonluğun en güçlü ekiplerinden biriyiz. " ifadesini kullandı.

TARAFTAR TAKIMA İYİ NOT VERDİ

Maç sonrasında sanal ortamda görüşlerini paylaşan taraftarların büyük çoğunluğu, mavibeyazlı ekibin kaliteli futbolculardan kurulu olduğu, oynanan oyunun ümit verdiğini belirterek, alınan yenilginin henüz lige hazır olunmaması ve yeni futbolcuların uyum sorunu yaşamasından kaynaklandığı görüşünde birleştiler.

TAŞKINLIK YAPANLAR NE TARAFTAR NE DE ERZURUMLU..!

Erzurumspor'un gerçek taraftarı olan ve mavibeyazlı ekip için her türlü fedakarlıkta bulunan guruplar, maç sırasında bir takım kendini bilmez ve taşkınlığı huy haline getirmiş kimselerin sergilemeye çalıştığı görüntünün gerçek taraftara mal edilemeyeceğini, mavibeyazlı ekibe maddi ve manevi zarar vermeyi alışkanlık edinen bu cahil kesime en güzel tepkinin maç sırasında yine Erzurumspor'un gerçek taraftarlarınca verildiğini kaydettiler.

Kaynak: