Aydın: Bizim sahte kahramanlık masallarına ihtiyacımız yok

Eski MHP Milletvekili Aydın, "Bizim sahte kahramanlık masallarına ihtiyacımız yok. Bu hareket, bu dava kendi içerisinden çıkaracağı değerlerle göreceksiniz başarı hikayesini kendisi yazacak." dedi.
Aydın: Bizim sahte kahramanlık masallarına ihtiyacımız yok

Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, kentte bir restoranda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, mecliste şu anda dördüncü parti olduklarını belirterek, "Flu gördüklerimizin bile solunda oturuyoruz. Canımız sıkkın, bunu kabul edemi̇yoruz. Bunu i̇çi̇mi̇ze si̇ndi̇remi̇yoruz. Türkiye'nin bölücülerinin solunda oturmanın bir zul olduğunu kabul ederek, ayağa kalkmak için bir fırsat, vesile olan bu olaydan sonra, bu hali hiçbir şekilde kabul edemiyoruz. İçimize sindiremiyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki durum hakkında bilgilendirmede bulunan Aydın, şunları savundu:

"Ekonomi dibe vurdu. Bir yılda dolar 3 lirayı buldu. Alan var, satan yok. Türkiye başka ülkelerin paralarının aklandığı, Rıza Zarrafların dükkanı haline geldi. Hırsızlar cirit atıyor. Hırsızlıkta sınır tanımayanlar, yüzsüzlükte de sınır tanımıyor. Eğitim dibe vurmuş, dış politika yere vurmuş. Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş. Giren çıkan belli değil. Kötü politikaların sana IŞİD bombası olarak büyükşehirlerinde sana yağmur gibi yağıyor. Her gün verilen onlarca şehit. Böyle bir Türkiye tablosu."

Aydın, Türkiye'nin kan gölüne döndüğünü ileri sürerek, "Bu kan gölünün oluştuğu manzarada milletimiz uyuşmuş, sessiz olanlara tavır koyamayan bir Türkiye manzarasında yaşıyoruz. Peki bu şehitlerin, ezilmiş insanların, hakkı gasp edilmiş insanların hakkını, hukukunu, kim koruyacak? Biz koruyacağız. Bunun için bizim sahte kahramanlık masallarına ihtiyacımız yok. Bu hareket, bu dava kendi içerisinden çıkaracağı değerlerle göreceksiniz başarı hikayesini kendisi yazacak ve bu mazlum milletin önüne düşerek hak edene hak ettiği cevabı inşallah verecek. Hangi dilden anlıyorlarsa o dilden verecek." değerlendirmesinde bulundu.