Aydınspor 1923 eksiklerini görecek

Fethiyespor ile yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçına çıkacak olan Aydınspor 1923, ilk maçta elindeki mevcut kadro ile son halini görecek.
Aydınspor 1923 eksiklerini görecek

Fethiyespor ile yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçına çıkacak olan Aydınspor 1923, ilk maçta elindeki mevcut kadro ile son halini görecek. Maç ile ilgili konuşan Teknik Direktör Bahaddin Güneş, "Hazırlık maçı ile eksiklerimizi göreceğiz" dedi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923, Aydın'daki ilk etap kamp çalışmalarını Cumartesi günü Muğla ekibi Fethiyespor ile yapacağı hazırlık maçı ile tamamlayacak. Yaklaşık iki haftadır yoğun tempo altında Aydın'daki kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar, maç sonrasında iki günlük izne ayrılacak. 3 Ağustos'da tekrar toplanıp ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu'ya hareket etmeyi planlayan Efe, ikinci bir kamp dönemiyle lige hazır hale gelecek. Fethiyespor ile oynayacağı hazırlık maçına odaklanan siyah beyazlılar, 2016-2017 futbol sezonu öncesinde ilk kez taraftarının önünce çıkacak. Ayrıca Aydınspor 1923 taraftarların yeni transferleri görmek için sabırsızlandığı maç Adnan Menderes Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak olup, karşılaşmayı da İzmir ve Aydınlı hakemlerin yönetmesi bekleniyor.

Yapacak oldukları hazırlık maçı ilgili konuşan Teknik Direktör Bahaddin Güneş, "Hafta boyunca sürdürdüğümüz çift idmanı tek idmana düşürmüştük. Ancak hazırlık maçı öncesinde Cuma günü çift idmanla hazırlıklarımızı tamamladık. Antrenmanlarda oyuncularımızın eksikliklerini görüyoruz ancak hazırlık maçında bu eksiklikleri daha rahat göreceğiz. Hazırlık maçlarının amacı zaten bu. Eksikliklerimizin ve sıkıntılarımızın nerede olduğunu, ayrıca oyun şeklimizi de göreceğiz. Bu maçın ardından üç veya dört hazırlık maçı daha yapacağız" dedi.

Aydınspor 1923 eksiklerini görecek

Aydınspor 1923 eksiklerini görecek

Kaynak: