Aydınspor 1923’ten defansa bir takviye daha

Yeni sezon öncesi defansa takviye için transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923, Etimesgut Belediyespor'un 25 yaşındaki kaptanı İsmail Hacıhafızoğlu...
Aydınspor 1923’ten defansa bir takviye daha

Yeni sezon öncesi defansa takviye için transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923, Etimesgut Belediyespor'un 25 yaşındaki kaptanı İsmail Hacıhafızoğlu ile anlaşma sağladı.

Sezon öncesi Karşıyaka ile bir süre antrenmanlara da çıkan İsmail, kırmızı-yeşilli ekibin transfer yasağının kalkmaması üzerine siyah beyazlılarla anlaştığı öğrenildi.

Yeni sezon kamp çalışmaları için Bolu'nun yolunu tutan Aydınspor 1923, defansını güçlendirmek için geçtiğimiz günlerde Ankara Demirspor'dan Saffet Gurur Yazar ve Eyüpspor'dan Yavuz Özsevim'i kadrosuna katmıştı. Defansta geçen sezon ki sıkıntıları yaşamak istemeyen Siyah Beyazlı yönetim, bu bölgeye bir takviye daha yaptı. Etimesgut Belediyespor ile 3.Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan 1991 doğumlu İsmail Hacıhafızoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yakaladığı başarılı istatistiği ile sezon öncesi Karşıyaka'nın yolunu tutan ve bir süre antrenmanlara da çıkan Hacıhafızoğlu, kırmızı-yeşilli ekibin transfer yasağının kalkmaması üzerine siyah-beyazlıları tercih ettiği kaydedildi. İsmail'in önümüzdeki günlerde Bolu'da bulunan takıma dahil olması bekleniyor. Hacıhafızoğlu'nun en dikkat çeken özelliği ise her yıl artarak

İSMAİL HACIHAFIZOĞLU KİMDİR ?

2008-2009 sezonunda Samsunspor'da profesyonelliğe adım atan başarılı defans oyuncusu, o sezon Samsun ekibinde 8 maçta forma şansı buldu. Bir sezon sonra Samsunspor'dan kiralık olarak Bafra Belediyespor'un yolunu tuttu. Kiralık olarak yarım sezon Bafra formasını terleten İsmail, bir sezon sonra kiralık olarak Mardinspor'a imza attı. Mardinspor'da fazla süre alamayan defans oyuncusu bonservisiyle birlikte Çorum Belediyespor'a transfer oldu. 18 maçta görev alan Hacıhafızoğlu, yine takımdan ayrılarak Samsun temsilcisi Bafra 1930'a gitti. Futbol hayatındaki çıkışını burada yapan başarılı oyuncu 2014-2015 sezonu öncesi Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor forması giymeye başladı. İki sezonda 72 mücadele görev alan İsmail Hacıhafızoğlu, geçtiğimiz sezon 3.Lig'de şampiyonluk sevinci yaşarken, futbol hayatında 143 maça çıkarken henüz golle tanışamadı.

Aydınspor 1923’ten defansa bir takviye daha

Aydınspor 1923’ten defansa bir takviye daha

Kaynak: