Ali Dikilitaş

Ali Dikilitaş

Aykut Kocaman anlık reaksiyon gösteremiyor!

Aykut Kocaman anlık reaksiyon gösteremiyor!

Futbol takımları için ritim çok önemlidir. Sezon başı Konyaspor'un çok alternatifli ve dengeli bir takımı var diye düşünüyordum. Konyaspor 8 haftadır kazanamıyor bunun sebebi takım ritmi bozuldu ve teknik adamlar istedikleri ve güvendikleri kadro ile sahaya çıkamıyor.

Ömer Ali, ikinci yarının üçüncü maçı olan Bursa deplasmanında sakatlandı ve o günden beri 8 haftadır yok. Takım doktorları sağolsunlar Ömer Ali'ye sağlam raporu verip sahaya sürdüler ama sakatlığı yeniden nüksetti ve oyuncu 8 haftadır yok.

Jahovic ceza aldı sonra sakatlandı. Yatabare haftalardır sakat

 Diagne konusu muamma, oyuncu aylardır sakat geçtiğimiz günlerde dizinden operasyon geçirdi.

Traore sezonu kapattı.

Konyaspor için rüzgâr tersten esiyor ve Sivasspor mücadelesinden 3 puan alamaz ise düşme potasına girer ve oradan zor çıkar.

Uzun vadeli hedefleriniz var ise takımımızın başında da Aykut Kocaman var ise mutlaka başarıya ulaşırsınız.

Aykut Kocaman'ın en büyük zafiyeti anlık reaksiyon gösterememesi. Bazı hocalar vardır maçın son bölümü stoperleri de rakip kale alanına gönderir doldur boşalt gol arar. Aykut Kocaman böyle maceraperest yaklaşımlara girmiyor. Kazansa da kaybetse de oyun sisteminden taviz vermiyor.

Ömer Ali yok, Skubic yok, Traore yok kanattan top taşıyabilecek bir Konyaspor takımı yok. Elinde Hurtado var,   Jahovic var, Yatabare var. Konyaspor klasik çift forvetli milli takımın son 2 maçında oynadığı gibi oynayabilir.

Ben haftalardır, Aykut Kocaman'ın aklı ile duyguları arasında kaldığını ve hata yaptığını düşünüyorum. Hayatta hiçbir şey üst üste 2 defa aynı şekilde gerçekleşmez. Konyaspor'un un şartları ortada ve bu şartlara uygun davranmakta fayda var.

Dün dünde kaldı, şimdi yeni şeyler söylemek lazım.

Konyaspor 8 haftadır kazanamıyor ve Sivasspor maçı çok zora girdi. Konyaspor Sivasspor mücadelesinde puan kaybederse ortaya büyük bir fatura çıkar ve bu faturayı kim nasıl öder bilemiyorum.

Haftalardır dikkat çekmeye çalışıyorum, Konyaspor'un doktoru güven vermiyor. İyi bir doktora ihtiyaç var.

Sonuç ve cihetle Konyaspor yine kazanamadı. Teknik kadro zorda... Teknik kadro sakat olmayan oyunculardan sahaya bir 11 sürmeli ama bu şablon eldeki oyuncularla olmuyor. Konyaspor'un kurtuluşu bu şartlarda Aykut Kocaman'ın yapacağı hamlelere bağlı.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Dikilitaş Arşivi
SON YAZILAR