Aykut Kocaman kaçan fırsatlara yanıyor

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor beraberliğini sonrasında yaptığı açıklamada net pozisyonlardan yararlanamadıklarını belirtti. Kocaman, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya’nın kantarın topuzunu kaçırdığını da sözlerine ekledi
Aykut Kocaman kaçan fırsatlara yanıyor

Atiker Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, “Maçın gidişatını etkileyen en önemli şey ihtiyaçlardı. Bursaspor önemli ve güçlü oyuncuları olan bir takım. Genel olarak istediğimiz şeyler doğrultusunda gitti maç. Oyundaki kontrol bizde gözüyordu topa Bursaspor hakim olsa da. Sonrasında Bursaspor'un istediği bir oyun ortamı oldu. Bursaspor adına da bizim adımıza da 3 puan geldi, gitti. Bursa saha enerjisi yüksek bir takım. Özellikle Bursaspor kendi evinde kazanmak istedi. Acemice ama haklı bir penaltıyla geri düşebilirdik. Yaşama içgüdüsüyle oynadılar. Öne geçmeyi başarabilirdik. Net Pozisyonlar kaçırdık. Son bölümde ise Bursaspor büyük baskı kurdu. Kazanabilirdik ve 3. sıraya yükselebilirdij ama yine de Bursa deplasmanından bir puanla dönmek sevindirici. 1 puan fena değil. Başakşehir ciddi bir fark yarattı. 2. sıra ve arkasındaki takımlar arasında 1.5 maçlık fark var. Rakipler birbirleriyle oynayacak. Bir anda ilk 2, ilk 3'te yer tutmamızı sağlayacak dönemler olacak’’ ifadelerini kullandı.

‘HAKEM KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRDI’

Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya hakkında da görüş bildiren Aykut Kocaman, ‘’Hakem için de bir şeyler söyleyeyim. İkinci yarıda Bursaspor doğal olarak baskı kuracaktı. Ancak hakemin kontrolü altında 10 pozisyon var. Burada oyunun sertliği de üzerimizdeki baskıyı arttıran faktörlerden biri oldu. Hoca biraz kantarın topuzunu kaçırdı gibi görünüyor’’ şeklinde konuştu.