Aykut Kocaman rekor geliştirecek

Atiker Konyaspor, kulüp tarihinin en iyi ilk yarı performansına 3 puan uzaklıkta. Yeşil-beyazlılar, ilk yarının son maçında Akhisarspor karşısında galip gelirse puanını 27 yapacak ve tarihin en iyi ilk yarı performansını sergilemiş olacak
Aykut Kocaman rekor geliştirecek

2018-2019 sezonuna teknik direktör Rıza Çalımbay ile başlayan ve yoluna daha öncede takımı çalıştırmış olan Aykut Kocaman ile devam eden Atiker Konyaspor, kulüp tarihinin en iyi ilk yarı performanslarından birini ortaya koyuyor. 16 haftalık süreçte 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 24 puan toplayan yeşil-beyazlılar, son haftada Akhisarspor deplasmanından 3 puanla döndüğü takdirde puanını 27’ye yükseltecek ve tarihinin en çok puan topladığı ilk yarısını geride bırakacak. Konyaspor ile birçok ilke imza atan ve yine takıma en yüksek ilk yarı puanını toplatan teknik direktör Aykut Kocaman, bu hedefine ulaştığı takdirde kendi rekorunu geliştirmiş olacak.

EN İYİ İLK YARI 15-16’DA

Yeşil-beyazlı takım, tarihinin en iyi ilk devre performansını mevcut teknik direktörü Aykut Kocaman’ın yönetimindeki 15-16 sezonunda sergilemişti. O sezon sonunda rekor puan olan 66 puanla ligi üçüncü sırada tamamlayan Anadolu Kartalı, o sezonun ilk yarısını 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 26 puana ulaşıp 7. sırada tamamlamıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde istikrarlı bir görüntü çizen Atiker Konyaspor, bir sezon sonra ise ilk devreyi 24 puanla kapatmıştı. Geçen sezon ise küme düşme korkusu yaşayan Anadolu Kartalı, istediği sonuçları alamayarak ilk devreyi 15 puanla tamamlamıştı.

SALİM CAN ÖZCAN /KONYA YENİ HABER