İbrahim Doğan

İbrahim Doğan

Aykut Kocaman rüzgârı yeniden esecek!

Aykut Kocaman rüzgârı yeniden esecek!

Sezon başından beri yaşanan puan kayıpları, transfer döneminin bitmesine rağmen istenilen oyuncuların alınmaması söylemi ve Konyaspor’u istediği hedeflere taşıyamayacak söylemleri nedeniyle Teknik Direktör Rıza Çalımbay’la yollar ayrıldı.

Aslında yönetim ayrılığı bir kaç maç önce düşünmüştü. Maraş maçında yaşanan hüsran ise tuzu biberi oldu. Bazı takımlar, mağlûbiyetlerin ardından hocalarla yol ayrımıma gider, ancak Atiker Konyaspor yönetimi hocayı göndermek için doğru zamanı bekledi.

Kriz döneminde değil, kazanılan bir maçın ardından hocayı göndermiş olmaları, daha önceden planlandığını işaret ediyor. Belki de Rıza hocanın mikrofonları çok sevmesi, onu bu görevden etti. Konyaspor’u istediği hedefe taşıyamayacak söylemler içerisinde olması yönetimin bu kararı almasında en büyük etken...

Rıza hocaya camiaya verdiği emeklerden dolayı teşekkür etmemiz gerekiyor. Ve hemen yeni bir sayfayı açalım. Aslında yeni bir sayfayı da değil, bir kaç sayfa geriye gidelim.

Hatırlayalım;

Aykut Kocaman ile kazanılan zaferleri,

Şehri Müdafaa ile elde edilen bütünleşmeyi,

Kazanılan ruhları,

Kupayı,

Yaşanılan birçok ilki,

Hayal olan UEFA Avrupa Liginde oynadığımız o günleri,

Bir hoca nasıl olunur? Sorusunun cevabını

Hatırlayalım...

Şimdi bekleyelim ve şehrin anahtarının teslim edildiği Aykut hocanın bu şehre yeniden imza attığı o anları hayal edelim!

Yazarken bile tüylerim diken diken oldu.

Uzak değil, hayal edilen başarılar,

Uzak değil, yarım kalan işlerin tamamlanması...

Umarım Aykut Kocaman ismi sadece söylentiden ibaret olmaz ve bu şehir hayal ettiği başarılar ve nice şampiyonluklara Aykut Kocaman ile koşar...

ibrahim-dogan-kose-ici.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Doğan Arşivi
SON YAZILAR