Aykut Kocaman: Son derece zevkli bir maç olacak

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda KAA Gent’in konuğu olacak Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Aykut Kocaman, "Konyaspor’un gelecek adına tecrübe biriktirebilmesi için son derece güzel ve zevkli bir karşılaşma olacak” dedi.
Aykut Kocaman: Son derece zevkli bir maç olacak

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman yarın akşam UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında deplasmanda oynayacakları KAA Gent maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Belçika’da zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman, “Kuralar çekildiği zaman sert bir gruba düştüğümüzün farkındaydık. Burada iki tane temel kriter var. Bir tanesi bizim ilk defa bu sahneye çıkışımız. Bununla beraber rakiplerimizin kupalardaki tecrübeleri. Gent’in özellikle Braga karşısındaki futbolunu gördükten sonra Shakhtar’la birlikte grubun favori takımlarından biri olduğunu söylemek gerekir. Gent özgüvenli bir takım. Kesinlikle kendi oyunlarından taviz vermiyorlar. Sahanın iki tarafıyla da oynamaya çalışan, kanatları son derece iyi kullanan bir takım. Topu kullanma konusunda son derece istekli ve bu konuda taviz vermeden oynayabilen bir takım. Dolayısıyla bu özelliklerini de sahaya koymak için yarın da bizim karşımızda gerekli şeyleri yapıp kendi sahalarında iyi mücadele etmeye çalışacaklar” dedi.

“GELİŞMEYE ÇALIŞAN BİR TAKIMIMIZ VAR”

Maçın deplasmanda oynanacak olmasının zorluk derecesini yükselttiğini söyleyen Kocaman, “Maç rakip sahada olduğu için mücadelenin zorluk derecesinin bizim açımızdan arttığını söyleyebiliriz. Bu gerçeklerle yüz yüze kalacağız. Ancak bu demek değildir ki kaybetme düşüncesi hakim. Tam tersi gelişimini tamamlamamış ancak gelişmeye çalışan bir takımımız var. Bütün halinde oynamaya çalışıyoruz. Konyaspor’un gelecek adına tecrübe biriktirebilmesi için son derece güzel ve zevkli bir karşılaşma olacak. Oyunun her dakikasında sahanın içinde olacağımız bir mücadele olmasını temenni ediyorum. Umarım bu maç takımımız adına gelecek için kuvvetli bir ışık vermiş olur. Futbolun doğrularını yapan ve sahadan istediğini alan bir takım olmak en büyük temennim” ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER