Aykut Kocaman: 'Sonuca ulaşacak kudret var'

1.5 yıllık aranın ardından yeniden Konyaspor'un başına geçen teknik direktör Aykut Kocaman, yeşil-beyazlı kulübün hedef büyüttüğü vurgulayarak, Konyaspor'un istediği hedefe ulaşacak kudreti olduğunu söyledi
Aykut Kocaman: 'Sonuca ulaşacak kudret var'

Konyaspor'un seviyesini büyüttüğünü belirten Kocaman, ''5-6 yıl evvelki haliyle çok fark var. En sıradan taraftardan, yönetime kadar. Doğal olarak oyuncular da, taraftarlar da bir adım daha fazlasını istiyor. Burada bulunduğum ilk ve son dönemim oldukça sıkıntılıydı. Kırılma anlarının olduğu günler oldu. Her gün hatalarımızı onarıp, doğrularımızı artırmaya çalıştık. Bugün dezavantaj da olsa, Konyaspor'u sonuca ulaşacak kudrette görüyorum'' şeklinde konuştu.

KONYASPOR ROLÜNÜ BÜYÜTMEK İSTİYOR

Konyaspor'un bu oyundaki rolünü büyütmek istediğine dikkat çeken Aykut Kocaman, ''Bunun için de benim seçilmiş olmam benim için gurur verici. Bugün çok güzel bir gün. Hem benim için hem Konyaspor için. Esas olan şu; istekler büyük, inşallah ilerisi için hayırlı olur. Umarım mahçup olmayız. Ama mahcup olmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu oyun içindeki en bilinen doğrularla en iyisini yapmak için çalışacağız. Bunun sözünü verebilirim'' dedi.