Aykut Kocaman'ın galibiyet mutluluğu

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Adanaspor'u 1-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Aykut Kocaman'ın galibiyet mutluluğu

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda özellikle yerleşimle alakalı ciddi hatalarının olduğunu ifade etti.

Adanaspor'un kestiği toplarla hızlı ataklar yaptığını belirten Kocaman, "Oyun, her an gol yeme ihtimalini içinde barındırıyordu. İkinci yarıda baskıyı artırdık. Bir hata golüyle öne geçtik ve bunu korumayı başardık. Oyundan ziyade skoru elde ettiğimiz için memnunum. Yüksek iradeli ve doğru oyun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Galip geldiğimiz için mutluyum." diye konuştu.

Kocaman, zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Herkes için zor maçlar oynanıyor ama bizim gibi takımlar için görmediğimiz ve yaşamadığımız durumlarla karşı karşıyayız. Arka arkaya yoğun bir maç trafiği içerisindeyiz. Avrupa'da son derece organize ve kuvvetli takımlarla oynuyoruz. Takımımızda bu maçların büyük bir tahribatı oluyor. Bu tahribatı yaşamadan öğrenemiyorsun. Bu bir şikayet değil. Bunları hem kulüp hem de takım olarak yaşayarak öğreneceğiz."