Aymira Koçaklı kimdir? aymirakk ne iş yapıyor, serveti ne kadar?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınıp tutuklanmasının ardından, gözler Polat çifti gibi sosyal medyada bir anda büyüyen kişilere çevrildi. Bunlardan biri de Aymira Koçaklı. Peki, Aymira Koçaklı kimdir? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor, serveti ne kadar?
Aymira Koçaklı kimdir? aymirakk ne iş yapıyor, serveti ne kadar?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından, diğer fenomenlerin mal varlıkları da şüphe çekmeye başladı. Bu konuda sosyal medyanın diline düşen isimlerden biri de Aymira Koçaklı. Polat çifti gibi sosyal medyada bir anda büyüyen ve zenginleşen Aymira Koçaklı (aymirakk), gündeme bomba gibi düştü.

AYMİRA KOÇAKLI KİMDİR?

Aymira Koçaklı Tik Tok hesabından yayınladığı ilk videosu ve daha sonrasında çektiği roman şivesi ile konuştuğu videolar ile dikkat çekmişti. 1998 doğumlu henüz 24 yaşında olduğu öğrenilen Koçaklı'nın da güzellik merkezi işine girdiği ve kısa sürede birçok şube açarken; sosyal medya hesabından da lüks içerisindeki yaşantısını paylaştığı görülüyor.

HEPSİ KOZMETİK İŞİNE GİRMİŞ

Aymira Koçaklı'nın (aymirakk) yanı sıra, Yasin-Şule Kayatürk (yasince - sulemsi), Tayyar-Özlem Öz (tayyargiller), Bahar-Nihal Candan kardeşlerin hızla zenginleşmesi benzer özellikler gösteriyor. Şatafatlı ve lüks yaşamlarının yanı sıra kendi isimleri adı altında kozmetik ürünleri başta olmak üzere birçok marka da oluşturan bu kişilerin, piyasaya sürdüğü ürünlerin birçoğu hakkında da ilginç iddialar ortaya atılıyor.