AYOS Konyaspor irtifa kaybediyor

Geçtiğimiz hafta DAÇKA'yı yendikten sonra Bursa maçına dönüş karşılaşması olarak gören Dev Kartallar, deplasmanda istediğini bulamadı. Zaman zaman savunmasını iyi yapan yeşil beyazlılar, hücumda aksama yaşayınca mücadeleyi kaybetti.
AYOS Konyaspor irtifa kaybediyor

Geçtiğimiz hafta DAÇKA'yı yendikten sonra Bursa maçına dönüş karşılaşması olarak gören Dev Kartallar, deplasmanda istediğini bulamadı. AYOS Konyaspor için iniş-çıkış anlamına gelen mücadelede ilk periyotta Bursa ekibi 25-14 önde kapattı. İkinci periyotta savunmasını sertleştiren AYOS, hücumda istediği etkinliği yakalayamadı 15-11, üçüncü periyot 19-19 berabere biterken son çeyrekte 15-19 toplam 74-63 ev sahibi takım kazandı. Bu yenilgi Konyaspor'un işini zorlaştırdı.

koc.jpg

"BAŞAKŞEHİR MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ"

Maç sonu açıklama yapan AYOS Konyaspor Koç'u Can Sevim, "Rasheed'ın yokluğunda yeni yeni oturttuğumuz düzenimizi değiştirmek zorunda kaldık. Yaratıcı oyuncu eksikliğini çok net hissettiğimizi gördük. Maç kaybetmemiz ise özellikle ilk yarıda yaptığımız 15 top kaybı ve maç boyunca verdiğimiz 17 hücum ribandu oldu. Şimdi pazar günü evimizde oynayacağımız Başakşehir maçına hazırlanacağız"

 Muhabir
Etiketler :